Krautuvėlės pokyčius diktuoja pirkėjai ir specialistai

 Krautuvėlės pokyčius diktuoja pirkėjai ir specialistai

Kiekvienas gyvas organizmas vystosi, keičiasi, auga. Ne išimtis – verslo įmonė.

Lapkritį pirkėjams duris atvėrusi krautuvėlė „Ragauk“ šiandien jau kitokia negu pirmosiomis darbo savaitėmis: didesnė, turtingesnė, įvairesnė.

„Pradėjome nuo mėsos ir jos gaminių, daržovių, o kitų sveiko maisto prekių pradžioje nedaug turėjome, – pasakoja krautuvėlės „Ragauk“ bendraturtis Rimantas Mačiulskis. – Pirkėjai ir sveikos mitybos specialistai padiktavo, į kurią pusę turime keistis.“

Pirkėjų prašymu ant krautuvėlės lentynų atsirado daugiau kruopų, įvairesnių miltų.

[quote author=“I. Bajorūnė“]Bendraudami su pirkėjais įsitikinome, kad daug kėdainiečių negali valgyti maisto produktų, turinčių glitimo. Iki šiol jie maisto produktus – miltus, makaronus, kruopas – pirko internetinėse parduotuvėse arba didžiuosiuose miestuose, o dabar mielai užsuka į krautuvėlę „Ragauk“.[/quote]

„Bendraudami su pirkėjais įsitikinome, kad daug kėdainiečių negali valgyti maisto produktų, turinčių glitimo. Iki šiol jie maisto produktus – miltus, makaronus, kruopas – pirko internetinėse parduotuvėse arba didžiuosiuose miestuose, o dabar mielai užsuka į krautuvėlę „Ragauk“. Specialiai tokiems pirkėjams papildėme asortimentą miltais be glitimo, ryžių makaronais, panašiomis prekėmis“, – apie asortimento plėtrą pasakoja bendraturtė Irma Bajorūnė.

Atskiroje lentynoje – miltai ir grūdai iš ekologinio ūkio. Ukmergės rajono ūkininkas Rimantas Valeika į krautuvėlę atveža viso grūdo kviečių ir avižų miltų, sėlenų, žirnių, kviečių, avižų grūdų.

Iš viso „Ragauk“ lentynose dabar yra bemaž 50 rūšių kruopų ir sėklų, daugiau kaip dešimt rūšių miltų, septynių rūšių duonos. Didžioji dalis produkcijos ekologiška, rekomenduojama sveikos mitybos specialistų.

Krautuvėlės savininkai konsultuojasi su sveikos mitybos žinovais. Taip po seminaro apie vaikų mitybą, kurį vedė Raminta Bogušienė, ant krautuvėlės lentynų atsirado viso grūdo miltų, makaronų, natūralių saldiklių (melasos, datulių, agavų sirupo), becukrių saldėsių – vaisių ir uogų juostelių, liofilizuotų uogų batonėlių.

Kėdainių visuomenės sveikatos biuros specialistė Ingrida Kuprevičiūtė patarė, kad kepimui geriausia naudoti kokosų aliejų arba lydytą sviestą. Pieno produktų krautuvėlėje kol kas nėra, o kokosų aliejaus – prašom.

Krautuvėlės „Ragauk“ perkamiausių prekių TOP 7 – šaltai rūkyti lašiniai, „Du medu“ ekologiška duona su kanapėmis, saulėgrąžų daigai, burokėlių traškučiai, obuoliai, moliūgų salotos „Kaip skanu“, „Veri beri“ uogų juostelės.

Krautuvėlė „Ragauk“ kviečia pirkėjus darbo dienomis nuo 9 iki 18 valandos, šeštadieniais – nuo 9 iki 14 valandos Didžiojoje g. 56 (prieš Muzikos mokyklą).

Rašyti komentarą

Dėmesio! El. paštas nebus skelbiamas. Komentuodami esate atsakingi už savo išsakytas mintis. Gerbkime vieni kitus, venkime patyčių, nekurstykime neapykantos ir susipriešinimo. Skaitytojų komentarai neatspindi „Rinkos aikštės“ redakcijos nuomonės.

Už komentarus atsakingi juos parašę asmenys.


Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video