Tobulų antakių turėjimas ir išlaikymas

 Tobulų antakių turėjimas ir išlaikymas

Dabar, kai senstate, gali būti, kad jūsų antakiai plonėja ir nežinote, kaip išgauti tobulus antakius. Štai keletas dalykų, kuriuos galite padaryti.

Galite nueiti pas antakių specialistą, kad jis suformuotų antakius taip, kaip norite. Per daug nepešiokite pincetu virš antakių. Iškirpkite tik tuos plaukelius, kurie yra žemiau antakių. Tai padės išlaikyti formą.

Naudokite pincetą su įstrižu galiuku. Jis geriau užčiuopia smulkius plaukelius. Antakiams užpildyti naudokite švelnaus atspalvio pieštuką arba pudrą. Taupe atspalvis tiks beveik bet kokiam atspalviui. Tačiau jei turite tamsių plaukų, turėtumėte naudoti alavo spalvos pieštuką. Jei neturite tamsių plaukų ar odos, nenaudokite juodo pieštuko.

Jei norite sutvarkyti nepaklusnius antakius, naudokite antakių gelį. Taip užtikrinsite, kad antakiai būtų užtepti sklandžiai, ne per daug. Prieš tepdami gelį, šepetėliu brūkštelėkite prie gelio tūbelės angos.

Jei turite baltų plaukelių, pieštukas arba pudra padės juos paslėpti. Jei išpešioti, tai sukels antakių plonėjimą.

Rekomenduojama: RefectoCil, 15 ml iš vitrinapro.lt

Nenaudokite kreminės pudros, nes spalva išsitrins. Naudokite atspalvius, kurie yra šviesesni už jūsų plaukų spalvą, nebent jūsų plaukai yra balti arba šviesūs, kai vietoj jų naudosite tamsų pieštuką.

5 būdai, kaip paslėpti pilkus antakius

1. Nuskuskite antakius: Jei plaukelių yra daug, juos galima išpešioti. Pešiokite, kol jų visiškai neliks.

2. Naudokite antakių pieštuką arba akių šešėlius: Pilkumą galite paslėpti pieštuku arba šešėliais. Taip pat galite išpešti visus plaukelius ir nupiešti antakius, kad jie atrodytų taip, kaip norite (dabar tai mažiau populiaru nei šeštajame dešimtmetyje, bet kodėl nepradėjus tendencijos?)

3. Naudokite blakstienų tušą: Keletas kosmetikos priemonių gali paslėpti pilką spalvą (žr. toliau mano geriausių rūšių apžvalgą). Po ranka turiu daugiau nei vieną, priklausomai nuo to, kaip tą dieną noriu, kad mano antakiai būtų ryškūs.

4. Naudokite šaknų patempimo priemones: Ilgą laiką mano mėgstamiausias metodas buvo naudoti laikiną šaknų patempimo priemonę. Pastebėjau, kad ji puikiai tinka antakiams ir išlieka visą dieną, nebent einate maudytis. Man taip pat patinka pridedamas šepetėlis, nes jis padeda geriau prižiūrėti antakius.

5. Naudokite ilgalaikius dažus – antakių dažai iš vitrinapro.lt puikiai tam tiks. Viena klientė sako: „Dabar, kai man jau beveik 60 metų, pagaliau pasirinkau šią techniką kaip pagrindinį būdą, kad antakiai būtų tamsūs“.

Naudojimo procesas

Naudokite laidų šepetėlį, kad plaukeliai nenuslinktų. Pieštuku švelniai brėžkite plaukus per viršutinius kraštus, bet per stipriai nespauskite.

Lengvais pieštuko brūkštelėjimais užpildykite vidinius kampučius ir galiukus, bet tik po to, kai užtepėte pagrindą ir prieš darydami akių makiažą. Vientisu šepetėliu perbraukite per visą antakių ilgį. Tai padės sulieti ir sušvelninti spalvą. Kai turėsite gerai apibrėžtus antakius, gali nebereikėti akių pieštuko ar net blakstienų tušo.

Ką daryti, jei jūsų antakiai pilkėja?

Ką daryti, jei antakiai pabalo? Nenorite sudirginti akių, bet jei būsite atsargūs, tai galima padaryti namuose. Dažiklį reikėtų užtepti ant nedidelio vidinio rankos ploto, kad patikrintumėte, ar nebus odos bėrimo.

Tuomet galite dažais tepti antakius. Tačiau jei matote tik kelis atsitiktinius baltus plaukelius, nuo dažymo susilaikykite. Vietoj to antakių šepetėliu arba pudra lengvais potėpiais užpildykite antakius, kad paslėptumėte baltus plaukelius.

Rašyti komentarą

Dėmesio! El. paštas nebus skelbiamas. Komentuodami esate atsakingi už savo išsakytas mintis. Gerbkime vieni kitus, venkime patyčių, nekurstykime neapykantos ir susipriešinimo. Skaitytojų komentarai neatspindi „Rinkos aikštės“ redakcijos nuomonės.

Už komentarus atsakingi juos parašę asmenys.


Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video