Rotušėje ketvirtą kartą apdovanotas geriausias socialinis darbuotojas (GALERIJA)

 Rotušėje ketvirtą kartą apdovanotas geriausias socialinis darbuotojas (GALERIJA)

Šiandien – Lietuvos socialinių darbuotojų dieną – Kėdainių miesto Rotušėje ketvirtąjį kartą buvo apdovanotas geriausias metų socialinis darbuotojas. Šįmet šis titulas atiteko Josvainių socialinio ir ugdymo centro socialinei darbuotojai Emai Bukauskienei.

„Per tokio tipo apdovanojimus visuomet galvoju, ką žmogus jaučia tokią ypatingą akimirką. Šiandien, kai išgirdau savo vardą ir pavardę, supratau, kad tai didelė našta, dar didesnė atsakomybė, kuri įpareigoja dirbti šį darbą dar atsakingiau, dar kruopščiau“, – po apdovanojimų „Rinkos aikštei“ sakė Ema Bukauskienė ir pridūrė, jog šis įvertinimas jai buvęs absoliuti staigmena.

Geriausio 2019 metų socialinio darbuotojo apdovanojimams iš viso buvo pateiktos septynios pretendentės. Be šių metų nugalėtojos, įvertintos buvo ir Asta Mataitienė, Danguolė Bacevičienė, Milda Beresnevičienė, Regina Chmieliauskienė, Aistė Židelytė ir Irena Lipinskienė.

Primename, jog 2016 m.  geriausia metų socialine darbuotoja tapo Sonata Rindokienė, 2017 m. – Vitalija Mikėnaitė, 2018 m. – Ligita Ročkienė.

Plačiau skaitykite antradienio „Rinkos aikštės“ numeryje.

[#gallery=2134#]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video