Startuoja pirmieji judumo savaitės renginiai (GALERIJA)

 Startuoja pirmieji judumo savaitės renginiai (GALERIJA)

Kėdainiuose, kaip ir kituose Lietuvos miestuose bei daugelyje Europos šalių, startuoja pirmieji gyventojų judumą skatinantys renginiai. 

Startą Europos judumo savaitei davė dviračių kroso varžybos MTB AB „Lifosa“ taurei laimėti ir dviračių žygis. O štai pirmadienį Vytauto parke įvyko neįtikėtinai linksmas ir aktyvus ZUMBA vakarėlis.

„Žmonės vis labiau supranta, kad savo sveikata turime labai rūpintis patys. Judėjimas, sportas, važiavimas dviračiais ar kitos treniruotės bei aktyvios veiklos padeda palaikyti gerą fizinę formą, ugdo ištvermingumą, net pagerina nuotaiką. 

Kruopščiai priplanavome įvairių renginių ir norime paskatinti kraštiečių fizinį aktyvumą ir įsitraukimą  į  sveikatinimo  veiklas  ilgesniam laikui.  Tai puiki proga pasirinkti sau tinkamą formą, klubą, užsiėmimą ir aktyvų būdą daugiau judėti, sveikiau gyventi. 

Kėdainiuose tam yra visos galimybės, tereikia tik apsispręsti, kas maloniausia ir priimtiniausia kiekvienam žmogui konkrečiai“, – apie startavusius Europos judumo savaitės renginius kalbėjo Kėdainių rajono savivaldybės meras V. Tamulis

[#gallery=2117#]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video