Ištartas AČIŪ geriausiems mokiniams bei mokytojams

 Ištartas AČIŪ geriausiems mokiniams bei mokytojams

Mokslo metams sparčiai bėgant į pabaigą Kėdainių rajono ugdymo įstaigose nuvilnijo Garbės dienos renginiai. Jų metu tradiciškai buvo pagerbti  labiausiai pasižymėję konkursuose, olimpiadose, sportinėse varžybose mokiniai bei juos ruošę pedagogai. Ši šventė mokyklose tapo puikia proga pasakyti nuoširdžiausią ir pagarbiausią žodį AČIŪ.

100 apdovanotųjų

Garbės diena jau aštuntus metus iš eilės neaplenkė ir Šėtos gimnazijos. Šiemet šventėje buvo pagerbta ir apdovanota net šimtas mokymo įstaigos bendruomenės narių, kurie per šiuos mokslo metus pasiekė laimėjimų mokslo, sporto bei saviraiškos srityse ir taip garsino savo mokyklos bei Kėdainių vardą.

Šiemet Šėtos gimnazijos direktorius Mindaugas Danilevičius reiškė padėką ir apdovanojo moksleivius už puikų gimnazijos lankymą, už puikų mokymąsi, akademinius pasiekimus olimpiadose bei konkursuose, už šalies, zoninius ir tarpzoninius sportinius pasiekimus, už savanorystę ir iniciatyvumą. Pagarbus AČIŪ ištartas ir mokytojams, kurie atsakingai ruošė mokinius konkursams, olimpiadoms bei sporto varžyboms. Jiems įteikti padėkos raštai.

Obuolio nominacija

Tarp šimto apdovanotųjų šventėje ,,Gimnazijos garbė 2018“ net dvylikai bendruomenės narių buvo įteikta ir Obuolio nominacija: už mokslo ir akademinius pasiekimus – Viktorijai Stanišauskaitei, už akademinius ir sporto pasiekimus – Godai Kiaunytei, už sporto pasiekimus – Viltei Stašaitytei, Gabrielei Šeduikytei, Mintei Maziliauskaitei, Armandui Miliauskui. Už mokinių akademinius pasiekimus apdovanota buvo vyresnioji dailės, technologijų mokytoja Gintarė Boreišienė, už sportinius mokinių pasiekimus bei savanorystę – kūno kultūros mokytoja metodininkė Elona Nagevičienė, už sportinius mokinių pasiekimus – kūno kultūros mokytojas metodininkas Vladas Kiaulakis, už akademinius mokinių pasiekimus ir savanorystę – vyresnioji dorinio ugdymo mokytoja Lina Vaicekauskaitė, už meninius – muzikinius mokinių pasiekimus ir savanorystę – muzikos mokytoja Daiva Makutienė bei už savanorystę ir gimnazijos aplinkos puoselėjimą – nepedagoginio personalo darbuotojai Linai Slivinskienei.

Šėtos gimnazija džiaugiasi ir didžiuojasi mokinių bei mokytojų pasiektais rezultatais ir linki sėkmės kitais mokslo metais.

[#gallery=1974#]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video