Holivudas ir šimtas dienų iki egzaminų

 Holivudas ir šimtas dienų iki egzaminų

Iki akimirkos, kuomet Kėdainių krašto moksleiviams skambės paskutinysis skambutis, liko vos šimtas dienų. Prie vasario viduryje šimtadienių maratoną pradėjusių rajono gimnazijų šįvakar prisijungė ir Kėdainių šviesioji gimnazija.

Kaip ir kasmet šventė suvienijo visą gimnazijos bendruomenę – moksleivius, mokytojus, tėvelius, draugus, o Holivudo tematika, šokiai, geriausios visų laikų dainos bei abiturientų tėvelių pasirodymai nepaliko vietos sentimentams, o švytinčius abiturientų veidus papuošė džiugios šypsenos.

Nors 17-oji Šviesiosios gimnazijos laida jau pradėjo skaičiuoti paskutinį šimtą gimnazijos suole likusių dienų, gimnazijos direktorė Violeta Liutkienė užsiminė, jog ši šventė abiturientams – tarsi aukso vidurys tarp priminimo ir trumpo atotrūkio nuo minčių apie brandos egzaminus, ir nuoširdžiai linkėjo jiems sėkmės, cituodama Levo Tolstojaus žodžius: „Žmogus – tai trupmena, kurios skaitiklis yra tai, kuo žmogus yra, o vardiklis tai, kuo jis įsivaizduoja esąs. Juo didesnis vardiklis, tuo mažesnė trupmena ir, kai vardiklis lygus begalybei, tai trupmena lygi nuliui. Būtų gerai, kad vardiklis niekuomet nedidėtų nedidėjant skaitikliui, nes kitu atveju bus nulis…“.

Kviečiame pasivžalgyti po nuotaikingą Algimanto Barzdžiaus nuotraukų galeriją.

Plačiau – antradienio „Rinkos aikštės“ numeryje.

[#gallery=1779#]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video