Kėdainietis lieka A lygos čempionų gretose

 Kėdainietis lieka A lygos čempionų gretose

Ant aukščiausiojo Lietuvos A lygos čempionato pjedestalo laiptelio lapkritį antrus metus iš eilės užlipęs Marijampolės „Sūduvos“ futbolo klubas dar vienam sezonui sukirto rankomis su krašto gynėju 32-ų metų 177 cm ūgio kėdainiečiu Mariumi Činiku.

Garbę gina trečiąjį kartą

M. Činikas Marijampolės vienuolikę pirmąjį kartą sustiprino 2014-aisiais. Po dvejų metų pertraukos į Suvalkijos sostinę sportininkas sugrįžo 2016–2017 m. sezonams.

Pernai kartu su „Sūduvos“ ekipa kėdainietis M. Činikas iškovojo Lietuvos A lygos čempiono titulą.

Šių metų pradžioje futbolininko ir „Sūduvos“ klubo keliai išsiskyrė, o jis prisijungė prie Jonavos „Jonavos“ ekipos. Tiesa, įpusėjus sezonui kėdainietis sportininkas iš Jonavos parsikraustė atgal į Marijampolės vienuolikę ir apsivilko 2-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius.

Vienas iš daugiausia sužaidusių

Kaip skelbiama oficialiame FK „Sūduvos“ interneto puslapyje, M. Činikas pajėgiausios šalies futbolo lygos čempionės – Marijampolės vienuolikės – gretose jau yra sužaidęs 88 rungtynes.

Pagal šį rodiklį atletas tarp dabartinių komandos draugų nusileidžia tik penkiems: Vaidui Slavickui, Povilui Leimonui, Ivanui Kardumui, Algiui Jankauskui ir Andro Švrljugai.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video