Jubiliejiniame minėjime – svečiai iš dešimties rajonų (GALERIJA)

 Jubiliejiniame minėjime – svečiai iš dešimties rajonų (GALERIJA)

Kėdainių arenoje šiandien vyko tarprajoninis Kauno apskrities kurčiųjų pirminių organizacijų renginys – 10-asis Tarptautinės kurčiųjų dienos minėjimas. Renginyje dalyvavo Kauno apskrities kurčiųjų pirminių organizacijų bendruomenės nariai bei jų vadovai net iš dešimties rajonų.

Šventėje netrūko ir kitų garbingų svečių, kurie kurtiesiems linkėjo ne tik geros kloties, prasmingų darbų ateityje, bet ir stiprybės, sveikatos.

Kėdainiuose vykęs tarptautinio kurčiųjų dienos paminėjimas prasidėjo XI-omis tarprajonėmis kurčiųjų sporto žaidynėmis, kurias sudarė trys dalys.

Renginio dalyviai mėtė baudas, žaidė smiginį ir atliko estafetes, taip bandydami įrodyti, kuri komanda yra stipriausia.

Šventinėje programoje netrūko ir kitokių įdomių veiklų. Renginyje buvo pristatyta knygų paroda, skirta Lietuvos kurčiųjų draugijos 80-mečiui ir Atkurtos Lietuvos 100-mečiui.

Meninės šventės programos metu visų rajonų atstovai pristatė kurčiųjų pirminių organizacijų pasirodymus.

Susirinkusiesiems šventinę nuotaiką praskaidrino ir nuo dienos darbų ir rūpesčių atitrūkti padėjo Jurgitos Liebienės vadovaujami šokių studijos „Izzadora“ šokėjai, Krakių kultūros šiuolaikinio šokio kolektyvas „Step by step“, Kėdainių J. Paukštelio progimnazijos kolektyvas „MES“. Imituojamas dainas atliko VŠĮ Kauno kurčiųjų reabilitacijos centro saviveiklininkai ir Kėdainių kurčiųjų organizacijos.

Renginį vainikavo apdovanojimai.

Plačiau apie jubiliejinį, 10-ąjį tarptautinės kurčiųjų dienos minėjimą tarp Kauno apskrities kurčiųjų pirminių organizacijų skaitykite antradieniniame „Rinkos aikštės“ laikraštyje.

[#gallery=1620#]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video