Ilgąjį savaitgalį darbo netrūko

 Ilgąjį savaitgalį darbo netrūko

Ilgieji savaitgaliai paprastai būna didžiulis iššūkis specialiosioms tarnyboms. Ne išimtis buvo ir praėjusios dienos. Ir nors didelių ir baisių įvykių nei Kėdainių mieste, nei rajone neužfiksuota, tačiau tarnyboms darbo netrūko – teko skubėti gelbėti skęstančiojo, gesinti degančio pastato ir automobilio.

Buvo ant kranto

Liepos 6-ąją specialiosios tarnybos gavo pranešimą apie Smilgos upelyje netoli tilto skęstantį vyrą. Į įvykio vietą išskubėjo ugniagesiai, medikai ir policija. Ugniagesiams atvykus į įvykio vietą, skęstančio asmens nepastebėta, vyriškis išsiropštęs gulėjo ant upelio kranto. Vyrą savo globon perėmė atskubėję medikai. Įvykio aplinkybes aiškinasi Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai.

Apdegė ranką

Dar vieno nelaimingo atsitikimo būta tos pačios dienos vakarą. Buvo gautas pranešimas apie  gaisrą Krakių miestelio Klaipėdos gatvėje. Į įvykio vietą išskubėjo vietos ugniagesiai bei pastiprinimas iš Kėdainių, mat buvo pranešta, kad dega ūkinis pastatas. Atvykus Krakių ugniagesių komandai paaiškėjo, kad  gaisrą numalšino patys gyventojai. Besiaiškinanat įvykio aplinkybes paaškėjo, kad 19-metis šio kaimo gyventojas sukūręs laužą šalia ūkinio pastato kaitino automobilio detalę ir įpylus degaus skysčio apdegė dešinę plaštaką. Pastatams pavojaus nebuvo. Greitosios medicinos pagalbos medikai nukentėjusiam suteikė pirmąją pagalbą vietoje, į gydymo įstaigą nevežė.

Sudegė automobilis

Šeštadienį ugniagesiai gelbėtojai skubėjo į Beinaičių kaimą. Buvo gautas pranešimas, kad Pelėdnagių seniūnijoje, Beinaičių kaimo Baldinkos gatvėje, prie dirbtuvių, kažkas dega. Į Bendrąjį pagalbos centrą dar kartą paskambino kaimo gyventojai ir pranešė, kad dega automobilis. Gesinti gaisro pasiųstos papildomos priešgaisrinės pajėgos. Ugniagesiams atvykus į įvykio vietą, atvira liepsna degė 2 metrų atstumu nuo buvusio automobilių svėrimo punkto stovėjęs automobilis „Nissan“. Sudegė visos degios transporto priemonės detalės, apdegė dalis apleisto pastato stogo pakalos, nuardyta 3 m² stogo dangos.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video