Mokiniai išsirinko naują pirmininkę

 Mokiniai išsirinko naują pirmininkę

Praėjusį savaitgalį Kėdainių rajono mokinių taryba kartu su rajono mokinių savivaldomis praleido labai produktyviai bei turiningai. Mokiniai vyko į Veprius, kur buvo surengtas išvažiuojamasis pavasario forumas. Šiame forume išrinkta nauja Kėdainių rajono mokinių tarybos pirmininkė.

Pasak mokinių atstovų, forumo programa – darbo grupės, simuliacija, paskaitos, mokinių kompetencijų ir motyvacijos kėlimas bei kitos veiklos, buvo rajono mokinių tarybos rankose. Būtent dėl šios priežasties organizatoriai šį forumą įvardija kaip didžiausią, svarbiausią bei pagrindinį šių metų tikslą ar darbą.

Per tris forumo dienas savivaldos kartu su rajono mokinių taryba ne tik sprendė iškilusias problemas, aptarinėjo svarbius klausimus bei linksmai leido laiką, tačiau įvykdė ir pagrindinį forumo tikslą – išrinko naują Kėdainių rajono mokinių tarybos pirmininkę, kuria tapo Karolina Pralgauskytė.

Savivaldos bei rajono mokinių taryba kartu su nauja komandos vadove vėl yra pasiruošę kibti į darbus, kurių pagrindinis tikslas atstovauti mokinius ir kurti geresnį rytojų.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video