Į ką atkreipti dėmesį renkantis biuro baldus?

 Į ką atkreipti dėmesį renkantis biuro baldus?

Net turint pakankamai lėšų, aiškią viziją ir patikimus tiekėjus, biuro įrengimas gali tapti iššūkiu, kuomet reikia pasirinkti tinkamus baldus. Tinkamas baldų pasirinkimas yra labai svarbus, kadangi nuo to priklauso, ar darbuotojams bus patogu dirbti. Jeigu darbuotojai biure jaučiasi patogiai ir gerai, tai paprastai didina jų produktyvumą, todėl tinkamai parinkti baldai gali prisidėti prie Jūsų verslo sėkmės.

Labai svarbu skirti pakankamai laiko ir išsirinkti tinkamiausius baldus Jūsų biurui, kurie ne tik atrodys stilingai, bus patogūs ir funkcionalūs, bet taip pat derės prie kuriamo kompanijos įvaizdžio. Internetinės parduotuvės, prekiaujančios biuro baldais, b-a.eu atstovas M. Meliešius pateikia kelis patarimus, apie ką turite pagalvoti, norėdami išsirinkti tinkamiausiu baldus savo biurui.

• Įvertinkite biudžetą. Įsirengiant ar atnaujinant biurą labai svarbus veiksnys yra suplanuotas biudžetas. Nuo to priklauso kiek ir kokios kokybės baldų įsigysite. Renkantis biuro stalus ir kėdes reikėtų labiau koncentruotis į šių baldų kokybę, kadangi nuo to priklauso, kiek laiko baldai tarnaus. Visuomet naudinga įsivertinti, kiek lėšų galite skirti stalams ir kėdėms, kiek stalų ar kėdžių bus Jūsų biuro erdvėje, kokio tipo baldai reikalingi ir pan. Pasiskaičiuokite, kiek pinigų galite skirti vienam stalui ar kėdei. Žinodami šią sumą galite pradėti rinktis baldus, turinčius geriausią kainos ir kokybės santykį. Net jei suplanuotas biudžetas yra nedidelis, nesirinkite pigiausių ir prasčiausios kokybės baldų. Geriau apsvarstykite, kaip galite sumažinti baldų kiekį ir rinkitės kokybiškas prekes.

Rinkitės patogius baldus. Biuro baldai turi būti patogūs ir ergonominiai. Tik taip Jūsų darbuotojai biure jausis patogiai. Patogūs baldai gali padėti sukurti gerą atmosferą biure ar net padidinti darbuotojų produktyvumą. Juk jeigu ant kėdės bus nepatogu sėdėti, darbuotojas bus nepatenkintas ir jo darbo kokybė gali nukentėti. Priešinga situacija – kuomet baldai patogūs ir ergonomiški. Tuomet prie darbo stalo norima praleisti daugiau laiko, galima geriau susikoncentruoti į užduotis, darbas vyksta sklandžiau.

Patogi, ergonomiška biuro kėdė turi turėti visus privalomus elementus: atramą juosmeniui, atlošą, porankius, kokybiškus ratukus ir pan. Jeigu jūsų biure formuojama „open space“ tipo aplinka, galima pagalvoti apie didelius stalus, prie kurių dirbantiems kolegoms būtų patogu sėdėti bei bendrauti tarpusavyje. Jeigu yra pakankamai vietos – galima suformuoti asmenines darbo erdves ir jas atskirti pertvaromis. Svarbiausia, kad biuro aplinka tiktų Jūsų darbuotojams ir jie jaustųsi patogiai. Jeigu abejojate dėl sprendimo – visuomet galite paklausti darbuotojų nuomonės, kokie baldai ar sprendimai jiems patiktų labiausiai. Nebūtina vadovautis viskuo, ką išgirsite, tačiau tokio pokalbio metu galite pasisemti naujų idėjų.

Įvertinkite, kokie papildomi baldai reikalingi. Dažniausiai tam, kad būtų patogu dirbti ir darbo aplinka būtų funkcionali, nepakanka įsigyti vien tik stalus ir kėdes. Labai dažnai reikia papildomų baldų, tokių kaip spintelės prie stalų daiktams susidėti, stalčiai, spintos dokumentams ir kiti baldai. Įvertinkite, kiek ir kokių papildomų baldų gali reikėti. Taip pat išsimatuokite savo biuro erdves ir pasiplanuokite baldų išdėstymą. Jeigu biuras mažas, atkreipkite dėmesį į tarpus tarp baldų. Jeigu baldus sustatysite per tankiai, tarp jų bus sunku praeiti, ir darbuotojai jausis nepatogiai. Todėl pasidomėkite reikalavimais ir rekomendacijomis, kiek ploto turi būti skiriama vienai darbo vietai, kokie turi būti tarpai tarp baldų ir pan. Tai leis sukurti patogią, efektyvią ir funkcionalią darbo aplinką.

Biuro baldai internetu – puikus pasirinkimas. Internetinėje parduotuvėje b-a.eu pirkėjams siūloma beveik 600 pozicijų biuro baldų kategorijoje. Čia rasite didelį biuro kėdžių, darbo stalų, profesionalių biuro kolekcijų pasirinkimą. Norintiems išlaikyti vieningą stilių siūloma rinktis baldus iš vienos kolekcijos. Internetinėje parduotuvėje b-a.eu siūlomos dvi biuro baldų kolekcijos: „Mag Euro“ ir „Optimal“.

Perkant baldus internetu galima skirti pakankamai laiko ir dėmesio tinkamiausio produkto pasirinkimui. Patogu, kad galima kainas ir sprendimus palyginti tarpusavyje ir taip išsirinkti geriausią sprendimą. Jeigu kyla abejonių, visuomet galima pasikonsultuoti su parduotuvės konsultantais telefonu, kurie padės išsirinkti tinkamiausius baldus Jūsų biurui. Be to, išsirinkus baldus internetu, nereikės rūpintis jų pristatymu, kadangi kurjeris atveš juos norimu adresu.

1 Komentaras

  • kaip tik ieškojau daugiau informacijos kokius pirkti baldus, ieškom fotelio laukiamajam. ačiū

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video