Gyvūnų gerovės sergėtojai susitiko su policijos pareigūnais

 Gyvūnų gerovės sergėtojai susitiko su policijos pareigūnais

Ne paslaptis, kad gyvūnų gerovės sergėtojams Kėdainiuose dažnai petys petin tenka dirbti su policijos pareigūnais. Tad ir gyvūnų gerovės tarnybos „Pifas“ savanorės susitiko su rajono policijos komisariato pareigūnais. Susitikimo būta labai produktyvaus, netgi nutarta rengti bendrus mokymus. 

Daug dėmesio

„Sulaukiau skambučio iš Kėdainių rajono policijos komisariato. Buvau pakviesta į susitikimą. Susitikime dalyvavo policijos komisariato viršininkas Alvydas Vaina, bendruomenės pareigūnė Aušra Mickevičienė, Veiklos skyriaus viršininkas Remigijus Blandis, Reagavimo skyriaus viršininkas Kęstutis Gomoliauskas. Susitikome aptarti savo veiklos, papasakojome kuo mes užsiimame, kuo galime padėti ir kuo gali padėti pareigūnai mums. Aptarėme darbo kompetencijas“, – sakė gyvūnų gerovės tarnybos atstovė Kėdainiuose Greta Linkė. 

Petys petin

Susitikimo metu aptartos tarnybų bendradarbiavimo gairės, netgi nutarta rengti bendrus mokymus. 

„Labai smagu, kad policijos komisariato viršininkas susidomėjo mūsų veikla, palaiko ją. Sutarėme bendradarbiauti, pažadėjome Kėdainių policijos pareigūnams surengti mokymus. Aptarėme bendradarbiavimą dėl visuomenės švietimo programos. Iki šiol ne kartą yra tekę dirbti su pareigūnams ir nė karto neteko nusivilti“, – reziumavo G. Linkė. 

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video