Prie ligoninės susidūrė „Audi“ ir „Mercedes“ (FOTOGALERIJA)

 Prie ligoninės susidūrė „Audi“ ir „Mercedes“ (FOTOGALERIJA)

Antradienio rytą S. Dariaus ir S. Girėno bei Budrio gatvių sankryžoje susidūrė du lengvieji automobiliai: garbaus amžiaus vyriškio vairuojamas „Audi“ ir moters vairuojamas „Mercedes“. Manoma, kad eismo įvykis įvyko, kai garbaus amžiaus senjorui sutriko sveikata.

Išgabeno į ligoninę

Įvykio vietoje garbaus amžiaus vyras net nepajėgė išlipti iš automobilio. Atskubėję greitosios medicinos pagalbos medikai jį išgabeno į Kėdainių ligoninės Skubiosios pagalbos-priėmimo skyrių. Moteris sunkesnių sužalojimų išvengė.

Pirminiais duomenimis, eismo įvykis įvyko tuomet, kai garbaus amžiaus vyriškio vairuojamas automobilis suko iš pagrindinės S. Dariaus ir S. Girėno gatvės į Budrio gatvę ir rėžėsi į stovintį „Mercedes“.

[#gallery=1327#]

Pamanė, jog neblaivus

Eismo įvykį matę kiti eismo dalyviai pamanė, jog senolis gali būti neblaivus. Tačiau tokius liudytojų įtarimus paneigė policijos pareigūnų alkoholio matuoklis. Nustatyta, jog vyriškis vairavo blaivus. Gali būti, jog vyrui prie vairo sušlubavo sveikata. Taip pat neatmetama versija, kad vyras neįvertino situacijos, nes nepamatė stovinčio automobilio dėl ryškių saulės spindulių.

Eismo įvykio metu šiek tiek sutriko eismas. Kad būtų išvengta spūsčių, eismą reguliavo atvykęs dar vienas policijos pareigūnų ekipažas.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video