SEB banko Kėdainių skyrius persikels į naują vietą

 SEB banko Kėdainių skyrius persikels į naują vietą

Nuo lapkričio 24 d. SEB banko Kėdainių klientų aptarnavimo skyrius persikels į naują vietą – J. Basanavičiaus g. 89A. Naujoje vietoje duris atversiančiame skyriuje bus teikiamos konsultacijos gyventojams ir įmonėms svarbiais finansiniais klausimais, o kasdienės bankininkystės operacijas bus galima patogiai ir greitai atlikti visą parą veiksiančioje savitarnos erdvėje.

„Persikelsime į rekonstruotą pastatą ir įsikursime miesto dalyje, kuri po truputį tampa savotišku Kėdainių komerciniu centru. Čia veikia prekybos centrai, netoli autobusų stotis – klientams bus patogu pasiekti ir mus. Naujajame skyriuje didžiausią dėmesį skirsime finansinėms konsultacijoms. Jų poreikis per pastaruosius metus sparčiai išaugo, nes klientams priimant finansinius sprendimus vis svarbesni tampa specialistų patarimai. Atnaujintame Kėdainių finansinių konsultacijų skyriuje lauksime klientų, kurie norės gauti išsamią konsultaciją taupymo, investavimo, būsto paskolos, nuosavo verslo kūrimo ar kitu aktualiu finansiniu klausimu“, – sako Algis Štuikys, SEB banko Kėdainių skyriaus vadovas.

Grynųjų pinigų operacijas klientai galės patogiai ir greitai atlikti visą parą veiksiančioje savitarnos zonoje naudodamiesi dviem bankomatais, išmokančiais ir priimančiais grynuosius pinigus (eurus).

Dabartiniu adresu (J. Basanavičiaus g. 51) SEB banko skyrius veiks iki lapkričio 20 dienos 13 valandos.

Primename, kad grynųjų pinigų Kėdainių gyventojai gali tokiomis pat sąlygomis pasiimti iš SEB ir „Luminor“ (buvusio DNB banko) bankų bankomatų. Taip pat be papildomo mokesčio grynųjų pinigų SEB banko klientai gali pasiimti ir visose prekybos centrų „Maxima“, „Iki“ bei „Rimi“ kasose, jei įsigyjama prekių ir atsiskaitoma už jas SEB banko mokėjimo kortele, o atsiskaitymo vertė yra ne mažesnė kaip 5 eurai.

Visoje Lietuvoje šiuo metu veikia 33 SEB banko klientų aptarnavimo skyriai, 15 iš jų yra finansinių konsultacijų skyriai, kuriuose grynųjų pinigų operacijas klientai atlieka savarankiškai savitarnos zonoje.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video