Statistika Kėdainiuose: daugiau skyrybų, mažiau santuokų

 Statistika Kėdainiuose: daugiau skyrybų, mažiau santuokų

Rugpjūčio mėnesį Kėdainių rajone santuoką nutraukė dvigubai daugiau porų negu pernai per tą patį mėnesį. Šį rugpjūtį skirtingais keliais pasuko 14 porų, o praėjusių metų rugpjūčio mėnesį – 7, iš jų 1 pora skyrėsi užsienyje.

Šiek tiek mažiau rugpjūčio mėnesį ir santuokų. Praėjusį mėnesį Kėdainių rajone užregistruotos 54 santuokos, 2 iš jų – užsienyje, kurios vėliau buvo įtrauktos į apskaitą Lietuvoje. Praėjusiais metais tuo pačiu laikotarpiu tuokėsi 57 poros, iš jų 3 – užsienyje. Deja, sumažėjo ir gimimų skaičius. Šį rugpjūtį pasaulį išvydo 53 naujagimiai, 16 iš jų – užsienio valstybėse. Pernai per tą patį laikotarpį – 66, iš jų 21 – užsienyje.

Galime pasidžiaugti, kad šį rugpjūtį netekome mažiau gyventojų negu pernai per tą patį mėnesį. Šį rugpjūtį mirė 50 žmonių, o praėjusių metų rugpjūčio mėnesį net 17 žmonių daugiau – 67, iš jų 3 – užsienyje. Be šios statistikos, rajono Civilinės metrikacijos ir archyvo skyriuje buvo atlikta 13 civilinės būklės aktų papildymų bei pakeitimų, o pernai tuo pačiu laikotarpiu žymiai daugiau – 52.

 

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video