Kviečia susipažinti su projektu „Šeimos stebuklas“

 Kviečia susipažinti su projektu „Šeimos stebuklas“

„Santuoka – tai kūryba. Du žmonės kuria vienas kitą, t. y. palaiko šiame sudėtingame kelyje, pagelbėja, teikia vienas kitam pagalbą. Vėliau šeima pasiekia viršūnę padėdami vienas kitam. Kai tėvai pasensta, jau vaikai jiems pagelbėja. Toks ir tikslas: visi kartu, kelyje į vieną tikslą, per sunkumus viršūnės link“,– sako krizių psichologas Michailas Chasminskis. Tačiau visi, kam teko kurti šeimą, žino, kad kelias „viršūnės link“ yra be galo sunkus.

Siekiant skleisti šeimos išsaugojimo svarbą, bandant sumažinti skyrybų ir jų sukeliamų pasekmių skaičių, didinant tėvų motyvaciją saugoti šeimą, puoselėjant darnius santykius Kėdainių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras organizuoja projektą „Šeimos stebuklas“.

Nuo rugsėjo 4 d. Kėdainių miesto ir rajono gyventojai turi galimybę apžiūrėti atrinktų šeimų fotosesijos nuotraukas bei susipažinti su jų istorijomis, kuriose atsispindi lobis, kurį sutuoktiniai suteikia savo vaikams, anūkams ir patys sau būdami vieningi, būdami kartu.

Rugsėjo 29 d. 17.00 val. visi, kam aktualios šios vertybės, kviečiami į vakaronę, kurios metu susipažinsite su projekte dalyvavusiomis šeimomis ir kūrybingai prisidėsite prie projekte skleidžiamų idėjų įamžinimo.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video