Išsilaikė: kėdainietis antrąjį kartą triumfavo išlikimo kovoje

 Išsilaikė: kėdainietis antrąjį kartą triumfavo išlikimo kovoje

Kritikos strėlių iš vasaros realybės šou „2 Barai“ bendražygių nemažai sulaukiantis kėdainietis Juozas Šventoraitis spėjo užsitarnauti projekto žiūrovų simpatijas. Antrąjį kartą pasiųstas ant „karštosios kėdės“, iš Kėdainių kilęs, Vilniuje gyvenantis vaikinas vėl išliko projekte.
Kulinaro diplomą turintis J. Šventoraitis į „karštąją kėdę“ sėdo pliusų ir minusų vakare surinkęs daugiausia kitų „2 Barai“ dalyvių skirtų minusų.
Ant antrosios „karštosios kėdės“ praėjusios savaitės lyderis Martin pasodino Vaida Legaitę.
Trečiosios tiesioginės išlikimo vakaro iš Palangos transliacijos metu buvo sulaukta 20166 realybės šou žiūrovų balsų. Už Juozą TV3 televizijos žiūrovai ir socialinio tinklalapio „Facebook“ vartotojai balsavo 10980, už Vaidą – 9186 kartus.
Projektą sekmadienio vakarą palikus Vaidai, šios vietą užėmė atlikėjas Ruslanas Kirilkinas.
Pirmąjį kartą dėl išlikimo projekte J. Šventoraitis grūmėsi pirmosios realybės šou „2 Barai“ transliacijos metu. Tąkart nedideliu taškų skirtumu jis eliminavo futbolo teisėją Stanislavą Sandulskį.
Primename, kad realybės šou „2 Barai“ varžosi ir kita kraštietė, iš Pernaravos miestelio kilusi anglų filologijos studentė Meda Sabašinskaitė. Nuoširdumu paperkančiai merginai projekte sekasi geriau – jai „karštosios kėdės“ išbandyti dar neteko.
Projekte Meda netgi atrado simpatiją. Jau kurį laiką ji neslepia šiltus jausmus puoselėjanti praėjusios savaitės projekto lyderiui Martin.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video