„Ryto“ progimnazija jau rengiasi kitiems mokslo metams

 „Ryto“ progimnazija jau rengiasi kitiems mokslo metams

Šiemet mokinių priėmimas į „Ryto“ progimnaziją prasidėjo nuo sausio 2 d. Preliminariais duomenimis, „Ryto“ progimnazijoje norėtų mokytis 104 būsimieji pirmokai ir 28 būsimieji penktokai iš kitų ugdymo įstaigų. Kadangi bus suformuotos 4 pirmos ir 4 penktos klasės, tai reiškia, kad visų pageidaujančių mokytis 1 ir 5 klasėse priimti negalėsime.

Šiuo metu laisvų vietų dar yra 2, 3, 4, 6, 7, 8 klasėse.

Svarbiausios artėjančių mokslo metų naujovės: bus pradėtas įgyvendinti progimnazijos modernizavimo projektas; startuos Lietuvos Respublikos valstybės planavimo projektas „Mokinių akademinių gebėjimų atpažinimo ir  jų ugdymo kokybės plėtra“; pateiktos paraiškos dalyvauti net 5 tarptautiniuose projektuose; į patyčių prevencijos programą Olweus bus įtraukti ir 1-2 klasių mokiniai. Planuojame, kad bus pradėtos įgyvendinti programos: sveikatos ir lytiškumo bei rengimo šeimai bendroji programa, emocinių ir socialinių kompetencijų ugdymo programa.

Visi mokiniai mokysis būtinomis ugdymo priemonėmis, informacine technika ir sparčiuoju internetu aprūpintose klasėse bei kabinetuose.

Mokinius ugdys didelę patirtį turintys mokytojai ir pagalbos mokiniui specialistai,  savo srities profesionalai.

Visą reikalingą informaciją tėvai (globėjai, rūpintojai) gali gauti paskambinę telefonu 8(347)51579, pasižvalgę progimnazijos interneto svetainėje adresu http://www.rytas.kedainiai.lm.lt. Į rūpimus klausimus bus atsakyta per būsimųjų pirmokų ir penktokų tėvų susirinkimus gegužės mėnesį, o taip pat ir prašymų mokytis priėmimo metu.

Didžiausią rajono bendruomenės pasitikėjimą  pelniusi „Ryto“ progimnazija jau rengiasi kitiems mokslo metams ir laukia būsimųjų „rytiečių“.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video