Teisinių žinių konkurse geriausiais pripažinti Šviesiosios gimnazijos moksleiviai

 Teisinių žinių konkurse geriausiais pripažinti Šviesiosios gimnazijos moksleiviai

Teisinių žinių konkursas „Temidė“, pradedantis skaičiuoti jau 3-ąjį dešimtmetį, su kiekvienais metais įgauna vis didesnį populiarumą moksleivių tarpe. Šiais metais taip pat vyko įnirtinga kova tarp moksleivių, kurie aktyviai rungėsi ir demonstravo įgytas teisines žinias. 

Balandžio 6 dieną Kauno apskrities vyriausiame policijos komisariate pagaliau buvo išaiškinta, kuri komanda yra labiausiai verta atstovauti Kauno apskritį „Temidės“ konkurso paskutiniąjame etape.

Intensyvi kova vyko tarp Kauno „Vyturio“ gimnazijos, Kėdainių „Šviesiosios“ gimnazijos ir Kaišiadorių „Kruonio“ gimnazijos komandų.

Visi dalyviai demonstravo ne tik stiprias teisines žinias, tačiau ir stebino muzikiniais, aktoriniais bei šokių gabumais. Tokiais energingais prisistatymais komandos pradėjo 3-ąjį finalo etapą. Kompetentinga komisija liko sužavėta jaunuolių talentu, tačiau po linksmybių atėjo metas pademonstruoti teisines žinias. Komandos atsakinėjo į klausimus, kurie buvo pateikti tiek teksto forma, tiek atvirais klausimais.

Susumavus rezultatus į „nugaras“ viena kitai kvėpavo „Vyturio“ ir „Kruonio“ komandos, tačiau pergalę pavyko išplėšti Kėdainių „Šviesios“ gimnazijos komandai, kuri surinko net 91,5 tašką.

Šviesiosios gimnazijos atstovai sužibėjo ir praėjusių metų „Temidės“ konkurse. Tad pareigūnai linki jiems didžiausios sėkmės ir šiais metais išplėšti pergalę respublikiniame konkurso finalo etape.

Kauno apskr. VPK 

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video