Konferencijoje Šeduvoje lankėsi ir Kėdainių krašto atstovai

 Konferencijoje Šeduvoje lankėsi ir Kėdainių krašto atstovai

Kovo 10 dieną Radviliškio rajono Šeduvos gimnazijoje vyko tradicinė respublikinė pradinių klasių mokinių pažintinė-praktinė konferencija „Profesijos seniau ir dabar“. Konferencijos tikslas – suteikti galimybę mokiniams susipažinti su darbo pasauliu bei įgyti pirminių gebėjimų profesinei karjerai planuoti. Šioje konferencijoje dalyvavo ir Kėdainių rajono mokyklų mokiniai ir mokytojai.

Labūnavos pagrindinės mokyklos antrokai J. Dirda ir M. Vandzinskaitė (mokytoja A. Urbonavičienė) ir trečiokai P. Bieliauskaitė, M. Dubinskaitė, K. Saulevičiūtė, E. Ylius (mokytoja J. Vaitiekūnienė) pristatė savo senelių profesijas, gamtos vaistinės stebuklus, dalinosi savo svajonėmis apie girininko profesiją. Patarė, kad knygose galima rasti atsakymus į visus klausimus. Reikia tik augti su knyga ir nepasiklysti profesijų labirinte.

Krakių Mikalojaus Katkaus gimnazijos trečiokas E. Salyna (mokytoja V. Cechanavičienė) pakvietė visus į virtualią ekskursiją po gimnaziją, supažindino su mokykloje dirbančiais žmonėmis. Ketvirtokai M. Pralgauskas, D. Poškutė  pristatė profesijų įvairovę klasėje, U. Meškuotytė kvietė kartu su fleita keliauti jos svajonės link (mokytoja R. Vandalauskienė).

Apdovanoti atminimo dovanėlėmis ir padėkos raštais konferencijos dalyviai grįžo puikiai nusiteikę ir pasiruošę pasidalinti patirtimi su bendraamžiais.

Labūnavos pagrindinės mokyklos mokytoja Jurgita Vaitiekūnienė

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video