Žemaitės gatvėje – dujų nuotėkis (su fotogalerija)

 Žemaitės gatvėje – dujų nuotėkis (su fotogalerija)

Šiandien, apie 14.00 val., į Kėdainių miesto Žemaitės gatvę skubėjo visos specialiosios tarnybos, mat pranešta, kad minėtos gatvės 20-ojo, 22-ojo ir 24-ojo daugiabučių namų laiptinėse bei kai kuriuose butuose jaučiamas stiprus dujų kvapas. Žmonės pranešė, kad net šių namų kiemuose būti neįmanoma – nuo dujų sukasi galva.

Nebegalėjo pakęsti

„Mes su žmona nebegalėjome iškęsti to kvapo, tad nutarėme skambinti į Bendrąjį pagalbos centrą. Žmona paskambinusi pranešė, kad laiptinėje jaučiamas stiprus dujų kvapas. Išėjome į kiemą – pasirodo ir ten ne ką geriau. Dujų kvapas buvo visur“, – pasakojo Žemaitės gatvės 22-ojo namo gyventojas Jonas.

Ieškojo šaltinio

Netrukus į įvykio vietą atvyko priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba bei energijos skirstymo operatoriaus „ESO“ darbuotojai. Jie specialiu prietaisu žvalgo teritoriją ir ieško galimo dujų nuotėkio šaltinio.

„Šaltinis tikrai ne 22-jame name. Čia tokios aitrios dujos… Gali būti, kad automobilio dujų baliono ar buitinio suskystintųjų dujų baliono. Gal kas išpylė kažkur. Sunku pasakyti. Bet kol kas iš vamzdžių jokių dujų nuotėkių nefiksuojame. Dirbame toliau“, – sako specialistai.

Gyventojai raginami kuriam laikui sandariai užsidaryti langus. Nevaikščioti minėtų namų kiemuose.

[#gallery=500#]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video