Jaunimo politikos savaitgalį – renginių gausa

 Jaunimo politikos savaitgalį – renginių gausa

Rugsėjo 8-ąją visoje Lietuvoje pradedamas švęsti Jaunimo politikos savaitgalis, skirtas paminėti Jaunimo politikos dvidešimtmečiui. Ilgasis savaitgalis visoje Lietuvoje bus skirtas jaunimui, ne išimtis – ir Kėdainiai.

Jaunimo politikos savaitgalio renginiai Kėdainiuose:

Rugsėjo 8 d. (ketvirtadienis) – diskusijų diena 17.00 val. Kauno teritorinės darbo biržos Kėdainių skyriaus Jaunimo darbo centre (J. Basanavičiaus g. 18, Kėdainiai) diskusija „Savanorystė – žingsnis karjeros link“

Rugsėjo 9 d. (penktadienis) – užsiėmimų diena 17.00 val. Kėdainių suaugusiųjų ir jaunimo mokymo centro Atvirojoje jaunimo erdvėje (S. Dariaus ir S. Girėno g. 52, Kėdainiai) interaktyvaus video žaidimo su šokiais „Just Dance“ vakaras.

Registracija vyksta iki rugsėjo 7 d. el. p.: aje.kedainiai@gmail.com

Rugsėjo 11 d. (sekmadienis) – diena skirta pažinti savo miestą 12.00 val. Didžiosios Rinkos aikštėje orientacinis žaidimas „Pažink savo miestą“.

Komandų (4˗5 narių) registracija vyksta iki rugsėjo 9 d. el. p.: prelgauskaiteaiva@gmail.com Kėdainių rajono savivaldybės jaunimo reikalų taryba kviečia rajono jaunimą ne tik dalyvauti minėtuose renginiuose, bet ir patiems inicijuoti veiklas.

 

Rašyti komentarą

Dėmesio! El. paštas nebus skelbiamas. Komentuodami esate atsakingi už savo išsakytas mintis. Gerbkime vieni kitus, venkime patyčių, nekurstykime neapykantos ir susipriešinimo. Skaitytojų komentarai neatspindi „Rinkos aikštės“ redakcijos nuomonės.

Už komentarus atsakingi juos parašę asmenys.


Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video