Apdovanoti gabiausi abiturientai (su fotogalerija)

 Apdovanoti gabiausi abiturientai (su fotogalerija)

Ketvirtadienio popietę Kėdainių rajono savivaldybėje drauge su tėveliais, auklėtojais ir gimnazijų direktoriais lankėsi du talentingi rajono abiturientai – penkis šimtukus už brandos egzaminus surinkusi „Atžalyno“ gimnazijos moksleivė Agnė Staniūtė ir ne daug nuo merginos atsilikęs Šviesiosios gimnazijos auklėtinis Einaras Sipavičius, įvertintas trim šimtukais. Talentingus moksleivius sveikino rajono meras.

„Atžalyno“ gimnazijos moksleivė Agnė Staniūtė yra pirmoji Kėdainių istorijoje ir viena iš trijų abiturientų visoje Lietuvoje šiemet už brandos egzaminus gavusi net penkis šimtukus. Merginos atestate puikuojasi vieni dešimtukai ir šimtukai.

Net šešis valstybinius brandos egzaminus laikęs Šviesiosios gimnazijos abiturientas Einaras Sipavičius – tikras gamtos mokslų gerbėjas. Vaikino atestatą puošia trys šimtukai už matematikos, chemijos ir fizikos egzaminus.

Rajono meras S. Grinkevičius sveikino gabius ir tokių aukštų rezultatų pasiekusius jaunuolius bei linkėjo jiems laimės ir sėkmės asmeniniame gyvenime. Jaunuoliams įteiktos jų gimtąjį miestą priminsiančios dovanos.

Plačiau apie jaunuolių mokymosi kelią, mintis apie mokslo reikšmę bei ateities planus skaitykite antradienio „Rinkos aikštėje“. 

[#gallery=355#]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video