Lyderystės paslapčių išvyko pasisemti į Latviją (su fotogalerija)

 Lyderystės paslapčių išvyko pasisemti į Latviją (su fotogalerija)

Sėkmingiausi žmonės dažniausiai yra ne tik tie, kurie mokyklas baigia aukščiausiais įvertinimais, bet ir tie, kurie išsiugdo gerus socializacijos, savęs ir aplinkos pažinimo, verslumo, kūrybiškumo įgūdžius. Niekam ne paslaptis, jog įgūdžiai jauname žmoguje turi pradėti formuotis kuo anksčiau. O ateities lyderių sėkmei reikia daug dalykų, kurių įgyjama papildomų užsiėmimų metu.

Geriausias vasaros nuotykis

Vos išaušus ankstyvam pirmadienio rytui Kėdainių šviesiosios gimnazijos Sėkmės ir lyderystės neformaliojo ugdymo mokyklos moksleiviai leidosi į nepamirštamų nuotykių ir naudingos informacijos kupiną kelionę.

Į geriausią vasaros nuotykį Latvijoje jaunieji ateities lyderiai išvyko ne tik turiningai praleisti laiką, bet ir pasisemti lyderystės, kūrybiškumo, kritinio mąstymo, verslumo ugdymo paslapčių.

Jaunimo tobulėjimo programoje „Lyderių inkubatorius“ moksleiviai susidurs su skirtingais savęs pažinimo, lavinimo bei tobulinimo metodais. Jų lauks paskaitos, konsultacijos, dirbtuvės, poilsis ir pramogos gamtoje, kūrybiniai vakarai, taip pat įvairūs išbandymai, kūrybiniai pasirodymai, verčiantys išeiti iš komforto zonos ir įveikti visas savo baimes.

Susitikimai su profesionaliais lektoriais

Stovykloje su jaunaisiais lyderiais susitiks geriausi Lietuvos lektoriai, kurie savo išmintimi bei patirtimi praturtins ir išvykos dalyvių žinių bagažą.

Užsiėmimus, skatinančius savęs pažinimą, ves lektorius, jaunimo verslo klubo ir kitų organizacijų įkūrėjas Aleksejus Žaltkovskis, viešojo kalbėjimo subtilybes bei tai, kaip įveikti stresą stovint ant scenos, atskleis viešo kalbėjimo sertifikuotas treneris, „Toastmasters Club Vilnius“ įkūrėjas Igoris Vasiliauskas. Improvizaciją, kaip išlaisvinti save ves vienas iš geriausių renginių vedėjų Lietuvoje Dainius Palivonas. Tuo tarpu apie karjeros projektavimą pasakos verslininkas Grantas Pažėra, o paskaitą apie savęs pasitikėjimą bei jo pažadinimą ves kariškis, Šaulių sąjungos vedlys.

Į penkių dienų stovyklą moksleivius lydėjo jaunimo tobulėjimo programos iniciatorė ir vadovė Marija Vorobjovaitė. Ji jau daugiau nei septynerius metus aktyviai dalyvauja nevyriausybinių organizacijų, neformalaus ugdymo bei savanorystės veiklose, specializuojasi viešojo kalbėjimo, kūrybiškumo, komandinio darbo ir komandos formavimo srityse.

Todėl ir lyderių inkubatoriuje M. Vorobjovaitė užtikrins ne tik programos sklandumą, bet ir su kelionės dalyviais pasidalins savo patirtimi bei įkvėpimu.

Išvyką į Latviją finansuoja koncerno „Vikonda“ valdybos pirmininkė Jolanta Blažytė.

[#gallery=287#] 

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video