„Giraitės“ turguje darbai bus baigti po gero mėnesio

 „Giraitės“ turguje darbai bus baigti po gero mėnesio

Ankstyvą pavasarį rekonstrukcijai bent jau dalinai duris užvėręs „Giraitės“ turgus jau po gero mėnesio sužibės visai kitokiomis spalvomis./Ingos Valiukevičienės nuotr.

Ankstyvą pavasarį rekonstrukcijai bent jau dalinai duris užvėręs „Giraitės“ turgus jau po gero mėnesio sužibės visai kitokiomis spalvomis. Jame bus atidaryta „Rimi“ parduotuvė, gėlių, kosmetikos parduotuvė, kepyklėlė, raktų dirbtuvė.

Kai kurie verslai veikė ir rekonstrukcijos metu

„Prekybos centro rekonstrukcija eina į pabaigą. Visus darbus planuojame užbaigti lapkričio pabaigoje–gruodžio pradžioje“, – informavo projekto rengėjai UAB „Baltisches haus“.

Tiesa, ir rekonstrukcijos metu kai kurios paslaugų vietos dirbo ir tebedirba iki šiol.

„Šiandien veikia „Žalia stotelė“, „Vynoteka“, „Vet1“, „Humana“, „Urbo bankas“, „Gintarinė vaistinė“, maitinimo įstaigos ir kiti verslai, kuriuos kėdainiečiai buvo įpratę rasti „Giraitės“ turguje“, – teigia įmonės atstovai.

„Prekybos centro rekonstrukcija eina į pabaigą. Visus darbus planuojame užbaigti lapkričio pabaigoje–gruodžio pradžioje“.

projekto rengėjai UAB „Baltisches haus“

Bus trys įvažiavimai

Iš J. Basanavičiaus gatvės numatyti trys įvažiavimai į „Giraitės“ turgaus automobilių stovėjimo aikštelę, kurioje turėtų tilpti apie 140 automobilių.

Visi sklype esantys želdiniai išsaugomi. Naujų želdinių sodinimas nenumatomas.

Rekonstruojamo pastato centrinėje dalyje išgriovus pertvaras ir išardžius perdangos plokštes suprojektuota 948,45 m2 ir 5 m aukščio prekybos salė su pagalbinėmis patalpomis.

Pagrindiniai įėjimai į rekonstruojamą prekybos paskirties pastatą išlieka tose pačiose vietose – rytinėje ir šiaurinėje pusėse. Prekės bus pristatomos iš sklypo vakarinėje pusėje esančios rampos, kuri bus rekonstruota. 

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video