Kėdainių rajone – vaikų ir jaunimo žūklės varžybos

 Kėdainių rajone – vaikų ir jaunimo žūklės varžybos

Dotnuvėlės užtvankoje vykusiose ketvirtosiose vaikų ir jaunimo varžybose dalyvavo 20 šaunių žvejų. /Organizatorių nuotr.

Kėdainių rajono Dotnuvos miestelyje vyko vaikų ir jaunimo žūklės varžybos. Tai jau ketvirtosios tokios varžybos Dotnuvėlės tvenkinyje. Šiemet varžybose dalyvavo net dvi dešimtys vaikų ir jaunimo ne tik iš Kėdainių krašto, bet ir iš aplinkinių rajonų bei miestų.

Organizuoja žvejų klubas

Savaitgalį įvyko jau ketvirtos vaikų ir jaunimo iki 16-os metų žvejų varžybos, kurias organizavo žvejų klubas „Dotnuvėlės lynas“.

„Dotnuvėlės užtvankoje vykusiose ketvirtosiose vaikų ir jaunimo varžybose dalyvavo 20 šaunių žvejų. Džiaugiamės, jog garsas apie varžybas sklinda plačiau, ir sulaukėme dalyvių iš kitų savivaldybių.

Šiemet varžybose dalyvavo net dvi dešimtys vaikų ir jaunimo ne tik iš Kėdainių krašto, bet ir iš aplinkinių rajonų bei miestų./Organizatorių nuotr.

Vaikai ir jaunuoliai sumeškeriojo ne tik plakių, kuojų, bet ir lynas buvo pagautas.

Galiausiai susumavus rezultatus paaiškėjo, kad 1-ąją vietą užėmė Dovydas Masiliūnas, 2-ąją – Lukas Cechonas, 3-iąją – Rėjus Augustinavičius“, – dėstė varžybų organizatorius ir teisėjas Ričardas Marčius.

Galiausiai susumavus rezultatus paaiškėjo, kad 1-ąją vietą užėmė Dovydas Masiliūnas, 2-ąją – Lukas Cechonas, 3-iąją – Rėjus Augustinavičius.

Aut. past.

Renginio nebūtų be pagalbininkų

Žvejų varžybos nebūtų įvykusios be pagalbininkų. Žvejų klubas „Dotnuvėlės lynas“ padėkojo savo ištikimiesiems rėmėjams už motyvacinius prizus nugalėtojams.

Varžybų organizatorius ir teisėjas Ričardas Marčius padėkojo savo ištikimiesiems rėmėjams už motyvacinius prizus nugalėtojams./Organizatorių nuotr.

Padėkos skriejo parduotuvėms „Gentis“, ,,Žvejybos reikmenys“, ,,Gysta“, Andriui Liniauskui, Dovilei Karnatkienei bei Ievai Kaškonei. Dotnuvos seniūnui Modestui Tvaravičiui padėka atskriejo už itin gardžią girą ir kibinus. „Dotnuvėlės žvejų“ klubas lauks kitų metų, kai organizuos jau 5-ąsias varžybas ir kvies vaikus ir jaunimą dalyvauti.

„Noriu padėkoti asmeniškai Vilijai Šidlauskienei ir sūnui Redui Šidlauskui. Taip pat ačiū už paramą klubo nariams. Be jūsų šios varžybos nebūtų įvykusios. Jūsų paramos dėka vaikai išvažiavo su šypsenomis veiduose. Ačiū ir iki kito karto“, – dėkojo „Dotnuvėlės lyno“ pirmininkas R. Marčius.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video