Pareigūnams reidų metu vis dažniau įkliūva narkotinių medžiagų pavartoję vairuotojai

 Pareigūnams reidų metu vis dažniau įkliūva narkotinių medžiagų pavartoję vairuotojai

Pareigūnai savaitgaliais labai dažnai organizuoja reidus, kurių metu tikrinamas vairuotojų blaivumas, o kilus įtarimams, kad asmenys galimai vartojo narkotinių medžiagų, atliekama dalinė automobilių bei asmenų patikra./Dimitrijaus Kuprijanovo nuotr.

Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai savaitgaliais labai dažnai organizuoja reidus, kurių metu tikrinamas vairuotojų blaivumas, o kilus įtarimams, kad asmenys galimai vartojo narkotinių medžiagų, atliekama dalinė automobilių bei asmenų patikra. Iš policijos visuomenei pateikiamos informacijos matyti, kad vis dažniau pareigūnams įkliūva ne tik nuo alkoholio, bet ir nuo narkotikų apsvaigę asmenys.

Rasta narkotikų

Penktadienį mieste patruliavę pareigūnai apie 20 val. 50 min. patikrino Kėdainiuose, Mindaugo gatvėje, važiavusį automobilį „Opel“. Jame rasta galimai narkotinių-psichotropinių medžiagų.

24-erių metų vairuotojas ir 43-ejų metų keleivis tyrimui dėl narkotinių-psichotropinių medžiagų vartojimo pristatyti į gydymo įstaigą.

Jei pareigūnų įtarimai pasitvirtins – asmenims grės baudžiamoji atsakomybė.

Iš policijos visuomenei pateikiamos informacijos matyti, kad vis dažniau pareigūnams įkliūva ne tik nuo alkoholio, bet ir nuo narkotikų apsvaigę asmenys.

Aut. past.

Sulaikė neblaivų

Savaitgalį policijai įkliuvo ir dar vienas jaunas vairuotojas. Šeštadienį, apie 12.10 val., Kėdainių rajono Juodkaimių kaime automobilį „Audi“ vairavusiam 24-erių metų vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis. Į alkotesterį vyras pripūtė 1,88 promilės. Vyrui iškelta baudžiamoji byla.

Beje, atvejų, kuomet vairuotojai būna apsvaigę nuo narkotinių medžiagų, pasitaiko ne taip jau retai. Iš policijos pateikiamų duomenų matyti, kad tokie atvejai tampa dažnesni.

Aut. past.

Įkliuvo visas ekipažas

Beje, atvejų, kuomet vairuotojai būna apsvaigę nuo narkotinių medžiagų, pasitaiko ne taip jau retai. Iš policijos pateikiamų duomenų matyti, kad tokie atvejai tampa dažnesni.

Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai liepos 23 d., apie 23.30 val., Kėdainiuose, J. Basanavičiaus gatvėje, patikrinę automobilį, pas jo 30-metį vairuotoją rado galimai narkotinių medžiagų. Narkotikai rasti atlikus dalinį asmenų patikrinimą.

Vairuotojas ir 26-erių, 40-ties bei 34-erių metų keleiviai tyrimui dėl šių medžiagų vartojimo pristatyti į gydymo įstaigą.

Įkliuvo draugai

Beje, pastebima, kad narkotines medžiagas vartojantys asmenys dažniausiai įkliūva savaitgaliais ir tamsiu paros metu – vėlų vakarą arba naktį.

Štai prieš dvi savaites, apie 23.00 val., Kėdainiuose, J. Basanavičiaus gatvėje, sustabdytame automobilyje BMW irgi rasta galimai narkotinių-psichotropinių medžiagų. Kokios tiksliai medžiagos ir jų kiekis rasta automobilyje, paaiškės atlikus ekspertizę.

28-erių vairuotojas, 27-erių keleivis ir  25-erių keleivė tyrimui dėl šių medžiagų vartojimo pristatyti į gydymo įstaigą.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video