Tamsioji Joninių pusė: apsvaigę vairuotojai, vagystės, chuliganizmas

 Tamsioji Joninių pusė: apsvaigę vairuotojai, vagystės, chuliganizmas

Tiek Kėdainių, tiek Kauno pareigūnai įvairiose miesto bei rajono vietose vykdė reidus – buvo tikrinami automobiliai.

Ne visi kraštiečiai Jonines minėjo kultūringai ir turiningai – Kėdainių krašte vietos policijos pajėgoms užtikrinti visuomenės saugumą padėjo kolegos iš Kauno. Pastarosiomis dienomis rajone išaiškinti net 3 apsvaigę automobilių vairuotojai, 2 iš jų – galimai vartojo narkotines medžiagas. Mieste įvykdytos vagystės, neišvengta vandalizmo apraiškų.  

Po darbų – vidutinis girtumas

Penktadienį apie 18 val. 40 min. kelyje Kėdainiai–Šėta–Ukmergė, Pručių kaimo ribose automobilį „Audi“ vairavo neblaivus 55-erių metų vyras. Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,39 promilės. Vairuotojui iškelta baudžiamoji byla. Jo vairuotas automobilis išgabentas į policijos saugomų automobilių aikštelę Kaune. Vairuotojo likimą spręs teismas.

Su narkotikais – net du

Šventinį savaitgalį su narkotinėmis medžiagomis įkliuvo dviejų automobilių vairuotojai. Abu – sekmadienį.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį apie 01 val. 30 min. Dotnuvos miestelyje pas automobilio „Volkswagen“ vairuotoją rasta galimai narkotinių-psichotropinių medžiagų. Tyrimui dėl narkotinių medžiagų vartojimo vyras pristatytas į gydymo įstaigą.

Sekmadienį apie 19 val. 20 min. Kėdainių miesto seniūnijai priklausančiame Bartkūniškių kaime pas automobilio „Audi“ vairuotoją  rasta galimai narkotinių – psichotropinių medžiagų.

Tyrimui dėl narkotinių medžiagų vartojimo 32-ejų metų vairuotojas ir 28-erių metų keleivis pristatyti į gydymo įstaigą.

J. Basanavičiaus gatvėje įsikūrusio grožio salono darbuotoja pranešė, kad pavogtas vazonas su kadagiu. Tiesa, kaip paaiškėjo vėliau – tai ne vagystė, o vandalizmas, mat gyventojai rado numestą vazoną Smilgos gatvės parkelyje prie daugiabučių namų.

Vagystės ir chuliganizmas

Tiesa, ne apie visus įvykius pareigūnai informuoja visuomenei pateikiamose įvykių suvestinėse. Dažnai gyventojai pagalbos ieško ir socialiniuose tinkluose. Štai Kėdainių miesto J. Basanavičiaus gatvės 148-ojo daugiabučio namo gyventojas pranešė, kad savaitgalį buvo pavogti 2 dviračiai.

J. Basanavičiaus gatvėje įsikūrusio grožio salono darbuotoja pranešė, kad pavogtas vazonas su kadagiu. Tiesa, kaip paaiškėjo vėliau – tai ne vagystė, o chuliganizmas, mat gyventojai rado numestą vazoną Smilgos gatvės parkelyje prie daugiabučių namų.

Beje, Smilgos gatvės gyventojai, radę vazoną, informavo, kad tą pačią naktį buvo pavogti ir du stogeliai nuo daugiabučių laiptinių.

Kėdainių miesto J. Basanavičiaus gatvės 148-ojo daugiabučio namo gyventojas pranešė, kad savaitgalį buvo pavogti 2 dviračiai.

Vykdė reidus

Kėdainių krašte vietos policijos pajėgoms ilgąjį Joninių savaitgalį užtikrinti visuomenės saugumą padėjo kolegos iš Kauno. Tiek Kėdainių, tiek Kauno pareigūnai įvairiose miesto bei rajono vietose vykdė reidus. Kėdainių krašte pažeidėjus fiksavo nežymėtas policijos automobilis, taip pat buvo dirbama naudojant trikojus greičio matuoklius.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video