Justinavos soduose sutrikdyta moters sveikata

 Justinavos soduose sutrikdyta moters sveikata

Šioje gatvėje yra ne tik vasaros sodo nameliai, bet ir keli gyvenamieji namai, tačiau jų gyventojai taip pat teigė nieko nematę ir negirdėję./Dimitrijaus Kuprijanovo nuotr.

Dimitrijus KUPRIJANOVAS

Trečiadienį Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl žmogaus sveikatos sutrikdymo. Pirminiais duomenimis, moteris buvo mušama Kėdainių miesto pakraštyje esančiuose Justinavos soduose.

Mušė jaunesnis

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnų surinktais duomenimis, pranešimas apie smurtą buvo gautas po vidurnakčio – apie 00 val. 30 min. 

Miesto teritorijai priklausančioje Nevėžio gatvėje 33-ejų metų vyras smurtavo prieš 37-erių metų moterį.

Vyrui moteris nėra nei šeimos narė, nei sutuoktinė. Dėl ko jis taip elgėsi – bus išsiaiškinta atlikus visus ikiteisminio tyrimo veiksmus.

Ranką prieš moterį pakėlęs vyras apklaustas, tačiau nebuvo sulaikytas. Jam įteiktas šaukimas atvykti į policijos komisariatą.

Beje, tiek auka, tiek įtariamasis įvykio metu buvo blaivūs.

Kėdainių rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo. 

Aut. past.

Gresia belangė

Kėdainių rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo. 

Lietuvos Respublikos Baudžiamojo kodekso 140 straipsnyje numatyta, kad už fizinio skausmo sukėlimą ar nežymų sveikatos sutrikdymą asmeniui gresia viešieji darbai, laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki vienerių metų.

Nieko nematė

Beje, apie smurtą Nevėžio gatvėje sodininkai teigia sužinoję tik iš policijos pranešimo.

Šioje gatvėje yra ne tik vasaros sodo nameliai, bet ir keli gyvenamieji namai, tačiau jų gyventojai taip pat teigė nieko nematę ir negirdėję.

Sodininkų bendrijos pirmininkas apie smurto protrūkį taip pat informacijos neturi.

Soduose pastaruoju metu buvo ramu, tiesa, sodai jau seniai virtę gyvenamaisiais kvartalais, tad čia, kaip ir kitur, pasitaiko vagysčių. Čia yra įkurta ir saugios kaimynystės grupė.

4 Komentarai

  • Pakštelėjo bobaiir jau gali pasodinti.Tegul sodina tuos,kurie plėšia,žudo,prievartauja.

  • Kokią teisę turi kažkas “ pakštelt “ ???????????????

  • Kėdainiai jums ne Jurbarkas,kur galima nebaudžiamai sumušt žmogų iki sąmonės netekimo bei sulaužyt žandikaulį…Čia ,brač,ne vietoj pirstelėjus ,forminama pod fanfary teisman ir poilsiui su juoda duona ir valdiška balanda.

  • Turek kur reikia rysiu ir nuformins pagal tave ir liksi nekaltas, gausi lygtinai ir baudele, dar koks liudininkas savas paliudis, tad nesvaik cia su savo duonele ir valdiska balanda, durneli darmajede.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video