Vidurnaktį eismo įvykio metu nuverstas gatvės apšvietimo stulpas

 Vidurnaktį eismo įvykio metu nuverstas gatvės apšvietimo stulpas

Vidurnaktį iš penktadienio į šeštadienį Kėdainių mieste įvyko eismo įvykis, kurio metu rimčiau niekas nenukentėjo, tačiau buvo nuverstas gatvės apšvietimo stulpas./Dimitrijaus Kuprijanovo nuotr.

Dimitrijus KUPRIJANOVAS

Vidurnaktį iš penktadienio į šeštadienį Kėdainių mieste įvyko eismo įvykis, kurio metu rimčiau niekas nenukentėjo, tačiau buvo nuverstas gatvės apšvietimo stulpas. Policijos pareigūnų surinktais duomenimis, eismo įvykis įvyko dėl šlapios kelio dangos ir nepasirinkto saugaus važiavimo greičio.

Policija ir medikai

Gegužės 28 d. apie 00.10 val. Bendrasis pagalbos centras sulaukė pranešimo, kad Kėdainiuose, J. Basanavičiaus ir S. Dariaus ir  S. Girėno gatvių sankryžoje, automobilis „Opel Vectra“ nuvažiavo nuo kelio, užvažiavo ant pėsčiųjų tako ir rėžėsi į gatvės apšvietimo stulpą, kuris nuo smūgio nuvirto.

Pranešta, kad automobiliu važiavo keletas žmonių, prispaustų nėra, tačiau asmenų sveikatos būklė nėra aiški.

Į įvykio vietą buvo pasiųsti policijos pareigūnai ir dvi greitosios medicinos pagalbos medikų brigados.

Policijos pareigūnų surinktais duomenimis, eismo įvykis įvyko dėl šlapios kelio dangos ir nepasirinkto saugaus važiavimo greičio.

Aut. past.

Nukentėjusių nebuvo

Į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai išsiaiškino, kad opelį vairavo 1997 metais gimusi moteris. Su ja kartu vyko dar dvi keleivės.

Visas įvykio dalyves apžiūrėjo atskubėję medikai, nė vienai moteriai rimtesnės medikų pagalbos neprireikė, jos nenukentėjo.

Pareigūnai ėmėsi aiškintis eismo įvykio aplinkybes.

Pirminiais jų surinktais duomenimis, eismo įvykis įvyko dėl nepasirinkto saugaus važiavimo greičio ir buvusios šlapios kelio dangos.

Pareigūnai alkotesteriu patikrino vairuotojos blaivumą – moteris buvo blaivi, ji nuoširdžiai apgailestavo dėl įvykusios nelaimės.

2 Komentarai

  • Aha, mačiau koks nesaugus greitis buvo, ne nučiuože o nuskrido i stulpa kelis kartus apsisukus…

    • Duros, skrido i posuki ir nuslydo. Vistos smegenys

Rašyti komentarą

Dėmesio! El. paštas nebus skelbiamas. Komentuodami esate atsakingi už savo išsakytas mintis. Gerbkime vieni kitus, venkime patyčių, nekurstykime neapykantos ir susipriešinimo. Skaitytojų komentarai neatspindi „Rinkos aikštės“ redakcijos nuomonės.

Už komentarus atsakingi juos parašę asmenys.


Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video