Keliuose – daugiau karinės technikos

 Keliuose – daugiau karinės technikos

Vasario 21–kovo 8 dienomis numatomas intensyvesnis karinės technikos judėjimas šalies teritorijoje./Lietuvos kariuomenės nuotr.

rinkosaikste.lt

Lietuvos kariuomenė informuoja, kad vasario 21–kovo 8 dienomis numatomas intensyvesnis karinės technikos judėjimas šalies teritorijoje. Planuojama, kad karinės technikos kolonos važiuos „Via Baltica“ keliu nuo Kalvarijos užkardos pro Kauną, Kėdainius, Panevėžį važiuos iki Latvijos ir Estijos. 

Informuojama, kad karinis transportas dažniausiai judės nakties metu.

Kariai ir technika važiuos į tarptautinius mokymus „Kardo kirtis“ ir pratybas Lietuvoje „Stiprus Grifonas“, prieštankinių padalinių pratybas „Medžiotojas“, taip pat per Lietuvą vyks NATO priešakinių pajėgų batalioną Estijoje sustiprinantys padaliniai.

6 Komentarai

  • Rusai puola,tik neaišku iš kurios pusės?

  • Rusai, jei tik galėtų, seniai mus būtų užpuolę. Jei ne NATO , būtume okupuoti. Tik visiški kvailiai to nesupranta ar nenori suprasti. Rusai ruošiasi pulti Ukrainą ir tai labai realu . O kaip susiklostys viskas, niekas nežino. Rusija realiai kelia didžiulę grėsmę visai Europai. Va prie ko privedė nuolaidžiavimas šitam išsigimėliui ir psichiškai nesveikam Putinui- rusiškajam Hitleriui.

    • Proto bokštas.Dėl tokių aboltusu dabar ir vaidenasi,kad puola.

      • Bezdalus uostykit

    • Labai gerai tau praplovė smegenys!
      Tu tur būt apie kitus šalies vadovus sprendi pagal save!
      O gal po skiepų pasidarei psichiškai nesveikas ar tapai fanatišku jankių gerbėjų, kurie visada ir visur kusto karą, tik ne savo teritorijoje.
      Tai tu visiškas kvailys, nes negali suprasti, kad jankiai atsirado ir grasina prie Rusijos sienų, o rusai savo žemėje, kad Lugansko ir Donecko sritys 1919-1920 m. bolševikų buvo padovanotos Ukrainai su visais gyventojais rusais.
      Tai gerai pagalvok, ko nori ten gyvenantys žmonės: ar grįžti į savo istorinę sudėtį, ar gyventi su klounu Zelenskiu parsidavusių jankiams.
      .

  • Bet iš Lietuvos politiku. iš valdžios iš verslininku iš vadovu nieko gero nes gaspadoristes uki vesti Lietuva nemoka.nes ji kilus nuo žagrės.jei reikia tik žeme art.o nearditi .špikulioti išardyti vogti išparcaliuoti tik moka

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video