Vilainiuose statoma nauja parduotuvė

 Vilainiuose statoma nauja parduotuvė

Priemiestinėje Vilainių gyvenvietėje, buvusioje kolūkio fermų vietoje, dygsta naujas pastatas./Dimitrijaus Kuprijanovo nuotr.

Dimitrijus KUPRIJANOVAS

Akylesni kraštiečiai jau spėjo pastebėti, kad priemiestinėje Vilainių gyvenvietėje, buvusioje kolūkio fermų vietoje, dygsta naujas pastatas. Statybininkai čia darbuojasi itin spėriai, mat dar šią vasarą čia duris atvers naujutėlaitė „Aibės“ parduotuvė. Statytojai sako, kad parduotuvės šioje vietoje tikrai reikėjo ir ji bus labai patogi tiek vietiniams, tiek aplinkinių kaimų gyventojams.

Darbuojasi iš peties

Kėdainių rajono vartotojų kooperatyvo direktorius Rimvydas Rasčiauskas sakė, kad darbai vykdomi labai sparčiai, mat parduotuvės atidarymas planuojamas dar šią vasarą.

„Pastato statybos šiais laikais vyksta labai greitai. Daug ilgiau užtruko, kol įsigijome sklypą, kol buvo sutvarkyti visi biurokratiniai reikalai.

Dokumentacija realiai atima daugiau laiko nei statybos. Bet pagaliau statybos vyksta ir jos vyksta sparčiai.

Labai džiaugiamės ir planuojame jau liepos mėnesį ten įsikelti“, – planais pasidalijo R. Rasčiauskas.

Kėdainių rajono vartotojų kooperatyvo direktorius Rimvydas Rasčiauskas sakė, kad darbai vykdomi labai sparčiai, mat parduotuvės atidarymas planuojamas dar šią vasarą./Algimanto Barzdžiaus/„Rinkos aikštės“ archyvo nuotr.

Darbų daug

Kėdainių rajono vartotojų kooperatyvo vadovas sakė, kad kooperatyvas plečiasi, atnaujina savo parduotuves pagal galimybes.

„Mes stengiamės tobulėti, eiti į priekį, stengiamės savo parduotuves atnaujinti nuolat. Stengiamės nuolat didinti, plėsti ir atnaujinti prekių asortimentą.

Be to, atnaujintos parduotuvės yra jaukesnės, modernesnės.

Šiemet ne tik statome naują parduotuvę Vilainiuose, bet ir rekonstruojame bei plečiame parduotuvę Josvainiuose.

Taip pat darbai numatyti ir Krakių parduotuvėje. Tokie mūsų šiemet didžiausi darbai“, – džiaugėsi R. Rasčiauskas.

Šiemet Kėdainių rajono vartotojų kooperatyvas ne tik stato naują parduotuvę Vilainiuose, bet ir rekonstruoja bei plečia parduotuvę Josvainiuose. Darbai numatyti ir Krakių parduotuvėje.

Aut. past.

Ras visko

Vadovas sako, kad naujojoje parduotuvėje, statomoje adresu Melioratorių g. 13B, pirkėjai ras visko: šviežių bandelių bei kepinių, vietoje šildomus sumuštinius, spaudą, įvairių gėlių ir dovanų bei platų kitų maisto ir ne maisto prekių asortimentą.

„Parduotuvėje statoma strategiškai geroje vietoje. Ten aplink daugiabučiai, gyvenvietė tikrai didelė. Taip pat šalia sodai, aplinkiniai kaimai.

Manome, kad žmonėms bus labai patogu lankytis naujoje parduotuvėje. Todėl visus juos jau šią vasarą mielai ir pakviesime apsilankyti“, – kvietė R. Rasčiauskas.

14 Komentarai

  • malaciai

    • reikejo seniai to vilainiams.

    • Laba diena noreciau suzinot.kaip i parduotuve is anksto uzsirasyt.darbiu .noresiu dirbt valytoja.arba pardaveja..jei galit paskambinkit jei reiktu.nes labai reiks darbo.

  • Blogai uždėtas stogas, kur nubėgs vanduo, į šonus? 😀

    • Oi tie laido ekspertai… ne stogas čia, o konstrukcijos dalis ant kurios montuosis ir stogo danga.

  • šaunuoliai, bus patogu žmonėms.

    • Ar tikrai kolūkio fermos vietoje statoma parduotuvė? Čia buvo gražus parkelis… O fermos už parkelio, kurias nugriovė…

      • Taip, tikrai. Buvusia visą fermos terotoriją pardavinejo aukciono budu ir dalis fermos teritoriju isigijo Aibe, o kita dali kiti pirkejai. Kiek zinau labai daig pasiule uz ta sklypa. Teisingai raso RA, tik gaila, kad apie pinigus kurie cia suvaiskciojo nerasoma

  • Kokią čia pašiūrę stato?

  • GERAI. NEREIKS DEL ALAUS PEDINTI IKI SETOS GATVES DAUGIAU !!!

    • Arta, o tai samaniukes jau nebetrauki, is kumetyno pardavinejamos ??

  • Idomu, ar smulkiais auto produktais , tepalas, filtrai, tarpines, zvakes ir t.t., neprekiaus ?

  • OPA ZJBS PIVASIKO ARCIAU BUS

  • opa subasiku po smelkes uzsimest zjbs bus

Rašyti komentarą

Dėmesio! El. paštas nebus skelbiamas. Komentuodami esate atsakingi už savo išsakytas mintis. Gerbkime vieni kitus, venkime patyčių, nekurstykime neapykantos ir susipriešinimo. Skaitytojų komentarai neatspindi „Rinkos aikštės“ redakcijos nuomonės.

Už komentarus atsakingi juos parašę asmenys.


Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video