2021 m. rudens specifinių atliekų surinkimo grafikas

 2021 m. rudens specifinių atliekų surinkimo grafikas

Specifinių atliekų surinkimas apvažiavimo būdu prasideda nuo rugsėjo 1 d. ir tęsis iki rugsėjo 28 d.

Bus renkamos šios atliekos:

Didelių (stambių) gabaritų atliekos (seni baldai, čiužiniai, įvairūs mediniai daiktai ir kitos medinės atliekos, namų ūkio santechnikos įrenginiai (vonios, kriauklės, praustuvai ir kt.);

Buityje susidarančios elektros ir elektroninės įrangos atliekos (šaldytuvai, televizoriai, viryklės, žaislai ir kt. elektros prietaisai);

Padangos (dviračių, lengvųjų automobilių (maksimalus skersmuo 118 cm, plotis 39 cm – iki 5 vnt.);

Metalo atliekos (metaliniai namų ūkio daiktai, įrenginiai ir jų dalys);

Tekstilės atliekos ( drabužiai, avalynė, patalynė, antklodės, minkšti (pliušiniai, medžiaginiai) žaislai, užuolaidos ir kitos tekstilės gaminių atliekos).

Atliekos turi būti sudėtos tvarkingai ir neturi trukdyti konteinerių ištuštinimui.
Minėtos atliekos išvežti sudedamos iki grafike nurodytos dienos 7 val. ryto.

Atliekos sudedamos: iš individualių valdų – prie važiuojamosios kelio dalies (kaip konteineriai su komunalinėmis atliekomis), iš daugiabučių namų – prie bendro naudojimo konteinerių aikštelių (negalima didelių gabaritų atliekų atremti į konteinerius ar krauti šias atliekas ant konteinerių).

Pagal šį grafiką nebus vežamas statybinis laužas, žaliosios atliekos, šakos ar iškirsti krūmai, medicininės, farmacinės ir gatvių tvarkymosi atliekos, sunkvežimių padangos, lengvųjų automobilių detalės.

Dėl detalesnės informacijos prašome kreiptis į UAB „Ekonovus“, tel. 8 700 77046 arba el.p. klientuaptarnavims@ekonovus.lt

Grafikus rasite čia

Atliekų surinkimo grafikus taip pat galite rasti www.kedainiai.lt » Gyventojui » Atliekų tvarkymas » Atliekų išvežimo grafikai.

Rašyti komentarą

Dėmesio! El. paštas nebus skelbiamas. Komentuodami esate atsakingi už savo išsakytas mintis. Gerbkime vieni kitus, venkime patyčių, nekurstykime neapykantos ir susipriešinimo. Skaitytojų komentarai neatspindi „Rinkos aikštės“ redakcijos nuomonės.

Už komentarus atsakingi juos parašę asmenys.


Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video