Nauji neįprasti skoniai iš tradicinių lietuviškų produktų

 Nauji neįprasti skoniai iš tradicinių lietuviškų produktų

Antroje vasaros bei pirmoje rudens pusėje Kėdainių konservų fabrike tradiciškai užverda didžiausias metų darbymetis. Čia rauginamos, marinuojamos ir kitaip konservuojamos Lietuvos ūkininkų valdose gausiai užderėjusios aukščiausios kokybės daržovės bei vaisiai. Nemaža dalis naujojo sezono fabriko produkcijos jau yra paruošta. O plačiame įmonės asortimente šį kartą puikuojasi rekordinis naujovių skaičius.

Gausu naujienų

Vartotojų teismui šį sezoną Kėdainių konservų fabrikas pristato daugiau nei dešimt naujų kruopščiai sukurtų gaminių.

„Stengiamės vartotojus kuo dažniau palepinti naujovėmis. Norime, kad mūsų fabriko produkcija nepabostų, visada būtų įdomi ir atitiktų nuolat kintančius žmonių poreikius. Nors naujienų mūsų asortimente niekada netrūko, tačiau šis ruduo yra išskirtinis, mat sukūrėme tikrai nemenką skaičių naujų produktų. Šį kartą parduotuvių lentynose vartotojų įvertinimo jau laukia net 16 mūsų naujųjų gaminių. Tai penkių skirtingų kategorijų produktai, kurie, kaip ir visa mūsų produkcija, išsiskiria aukščiausia kokybe bei inovatyvumu, tačiau kartu pagaminti pagal senąsias laiko patikrintas tradicijas“, – pasakoja naujasis Kėdainių koncervų fabriko rinkodaros skyriaus vadovas Vytautas Kubolis.

Šlovė burokėliamsDidžiausia šių metų Kėdainių konservų fabriko naujiena – trintų burokėlių padažai. Užsienio rinkose populiarumą jau spėjusius pelnyti trintus burokėlius įmonė Lietuvos rinkai pristato pirmoji šalyje./Įmonės archyvo nuotr.

Vienas iš naujųjų Kėdainių konservų fabriko produktų – tradiciniai tautiečių nuo seno mėgiami raudonieji krienai.

„Džiaugiamės, kad vartotojai pamėgo mūsų jau nemažai metų gaminamus baltus „Naminius krienus“ – jų pardavimai kasmet ir toliau auga. Todėl nusprendėme išplėsti krienų liniją ir jiems į kompaniją pagaminome lietuvių tautos nuo neatmenamų laikų mėgiamus krienus su raudonaisiais burokėliais. Tai, kaip ir jo pirmtakas, aukštos kokybės gaminys, pasižymintis tradiciniu, namuose gamintų krienų skoniu. Tikimės, kad pirkėjai pamėgs ir įvertins šį produktą“, – pirmąją naujieną pristato Vytautas.

Tęsiant kalbą apie raudonuosius burokėlius Kėdainių konservų fabrikas turi ir daugiau intriguojančių naujienų su šia daržove.

„Pastebime, kad lietuviškas burokėlis kartais yra nepakankamai įvertinamas. Neretai iš jo pas mus gaminami patiekalai yra banalūs ir pabodę. Tačiau pasitelkus fantaziją bei tinkamus ingredientus su šia itin vertinga ir maistinga daržove galima sukurti įvairių gurmaniškų produktų, kurie patiks net ir ne itin besižavintiems raudonuoju burokėliu. Mūsų patyrę ir išradingi meistrai tai ir padarė – sukūrė burokėlių padažus. Žmonės, kurie nėra dideli pomidorų padažo gerbėjai, turėtų tai įvertinti. O šiaip šiuos padažus galima labai įvairiai naudoti: su mėsa, dėti į sriubą ar ruošti salotas, vartoti kaip užtepėlę ar net ir vienus valgyti“, – šypsodamasis pasakoja V. Kubolis.

Mūsų miesto konservų fabrike pagaminti trintų burokėlių padažai yra naujiena Lietuvoje. Kol kas tokį produktą šalyje vieninteliai kuria tik Kėdainių konservų fabrikas. Šį sezoną fabriko meistrai siūlo paragauti trijų rūšių burokėlių padažus – su krienais, slyvomis ar su kruopščiai parinktais skaniais prieskoniais.Naujoji Kėdainių konservų padažų linija „Gaminu su meile“ ne tik palengvina maisto ruošimą, bet ir garantuoja gerą jo skonį./Įmonės archyvo nuotr.

Gaminkite su meile!

Nuolat rinkos ir vartotojų poreikius stebintys Kėdainių konservų fabriko specialistai pastebėjo, kad šalyje palaipsniui populiarėja įvairūs padažai maisto gaminimui. Padažai makaronams, mėsai, vištienai ir kt. patiekalams ruošti ne tik palengvina ir pagreitina patiekalo ruošimo procesą, bet ir ne vieną dieną profesionalų kurti ir tobulinti padažai patiekalams suteikia garantuotą gerą skonį.

„Mūsų naujoje padažų linijoje „Gaminu su meile“ rikiuojasi septyni gaminiai. Vieni jų yra visiškai nauji, kiti patobulinti jau anksčiau sukurti. Visiškai naujas gaminys ir kol kas naujiena Lietuvos rinkoje „Vištienos marinatas“. Turint jį tereikia gero viščiuko ir skaniausias patiekalas po kelių valandų jau garuos ant jūsų stalo. Labai didžiuojamės šia padažų linija, tikimės, kad ir vartotojams ji patiks“, – dar vieną naujieną pristato pašnekovas.Gausią paruoštų pietų liniją šį rudenį papildė trys nauji nariai - tai sotūs, su aukštos kokybės mėsa, maistingi, greitai paruošiami pietų patiekalai./Įmonės archyvo nuotr.

Pietūs be vargo

Nuolat spartėjantis gyvenimo tempas diktuoja ir rinkos taisykles. Joje vis didėja pusfabrikačių bei kitokių greitam vartojimui paruoštų maisto produktų. Tačiau šioje gausoje ne visada vertingų gaminių galima rasti ir sveikų bei pakankamai maistingų produktų. Vieni tokių – Kėdainių konservų fabriko paruošta pietų linija. O šią gausią lengvai paruošiamų pietų šeimą šiemet papildė dar trys nariai.

„Šį rudenį skubantiems, keliaujantiems ar šiaip panorusiems skanių, lyg namie pagamintų pietų siūlome paragauti mūsų naujienas – guliašą su jautiena, kiaulienos troškinį, o mėgstantys aštriau gali išmėginti meksikietišką troškinį „Chilli con carne“. Visi šie paruošti pietūs yra pagaminti iš aukščiausios kokybės produktų, taip pat čia nėra įdėta nei konservantų, nei skonių stipriklių, nei jokių kitų galimai sveikatai žalingų ingredientų“, – fabriko produkcijos gerą skonį ir kokybę garantuoja pašnekovas.

 [#gallery=502#]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video