Pareigūnai lankė mažiausius

 Pareigūnai lankė mažiausius

Visą rugsėjį Kėdainių rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnai aktyviai lankė Kėdainių miesto ir rajono mokymo įstaigas./Asmeninio archyvo nuotr.

Dimitrijus KUPRIJANOVAS

Visą rugsėjį Kėdainių rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnai aktyviai lankė Kėdainių miesto ir rajono mokymo įstaigas. Pareigūnų tikslas buvo pakalbinti, suteikti žinių ir atsakyti į kiekvienam krašto pirmokėliui rūpimus klausimus.

Lankė pirmokėlius

Prasidėjus mokslo metams bendruomenės pareigūnai lankė visus pirmokėlius – šiems vaikams buvo suteikta visa naudinga informacija apie kelionę į mokyklą ir iš jos.

„Mažiesiems mokinukams pareigūnai priminė, kaip saugiai pereiti gatvę, parodė, kur segti atšvaitą, papasakojo, kodėl būtina segtis saugos diržus automobilyje“, – paaiškino pareigūnas Robertas Mackevičius.

Visą rugsėjį Kėdainių rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnai aktyviai lankė Kėdainių miesto ir rajono mokymo įstaigas. / Asmeninio archyvo nuotr.

Visas mėnuo

Rugsėjis – saugaus eismo mėnuo, todėl pareigūnai kasmet šiam mėnesiui skiria ypatingą dėmesį, mat vaikų saugumas yra vienas iš prioritetų.

„Į mokyklas sugrįžta vasarą pailsėję ir naujų žinių laukiantys mokiniai, todėl labai svarbu nuo pat mažens mokyti vaikus saugiai elgtis gatvėse, pėsčiųjų perėjose, mokyti juos pažinti kelio ženklus, kad žinotų pagrindines saugaus elgesio kelyje taisykles“, – akcentavo pareigūnas.

Rugsėjis – saugaus eismo mėnuo, todėl pareigūnai kasmet šiam mėnesiui skiria ypatingą dėmesį, mat vaikų saugumas yra vienas iš prioritetų.

Aut. past.

Organizavo konkursą

Visą rugsėjį Kėdainių miesto „Ryto“ progimnazijoje vyko vaikų piešinių konkursas „Saugus vaikas gatvėje“, kuriame dalyvavo 1–4 klasių mokiniai.

Bendruomenės pareigūnai kartu su vaikų bičiuliu Amsiumi įvertino ir atrinko net 12 piešinių, kurių autorius apdovanojo puikiais prizais.

Rašyti komentarą

Dėmesio! El. paštas nebus skelbiamas. Komentuodami esate atsakingi už savo išsakytas mintis. Gerbkime vieni kitus, venkime patyčių, nekurstykime neapykantos ir susipriešinimo. Skaitytojų komentarai neatspindi „Rinkos aikštės“ redakcijos nuomonės.

Už komentarus atsakingi juos parašę asmenys.


Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video