Naujasis Kėdainių daugiabutis – išskirtinis projektas patogiam gyvenimui

 Naujasis Kėdainių daugiabutis – išskirtinis projektas patogiam gyvenimui

Po kone 30 metų pertraukos į Kėdainius vėl sugrįžo naujų daugiabučių statybos. Ir nors mieste butų pasiūla yra nemaža, tačiau naujos kartos, šiuolaikiškai suplanuotų ir įrengtų būstų Kėdainiuose labai trūko.

Pamažu į pabaigą einančio naujojo Kėdainių daugiabučio J. Basanavičiaus g. 148B projektas krašto nekilnojamojo turto rinkai pasiūlys unikalių gyvenamųjų patalpų, kurios patenkins net ir itin išrankių gyventojų poreikius.

Jau galima įsigyti

Naujasis J. Basanavičiaus g. 148B daugiabutis namas, planuojama, į naujakurių rankas bus atiduotas jau baigiantis ateinančiam pavasariui. Ir nors šio namo statybos turėtų finišuoti tik po kelių mėnesių, jau dabar galima rezervuoti pageidaujamą būstą.

[quote author=“Aut. past.“]Numatoma, kad daugiabutyje bus maždaug 55 butai, jiems skirta apie 80 automobilio statymo vietų, šalia – erdvi aikštelė transporto priemonėms apsisukti.[/quote]

„Prieš pradėdami vykdyti šio daugiabučio statybų projektą, suprantama, atlikome rinkos tyrimus, gyventojų apklausas. Paaiškėjo, kad Kėdainiuose naujos statybos butų poreikis tikrai yra. Lyginome naujos statybos nekilnojamojo turto paklausą Kėdainiuose su kitais miestais, lyginome, kiek yra nuperkama naujos ir senos statybos butų, aišku, mes Kėdainiams tuos skaičius sumažinome iki minimumo, tačiau gauti duomenys vis vien rodė, kad šis daugiabučio projektas turėtų būti sėkmingas. Kol kas situacija yra puiki. Džiaugiamės, kad jau dabar šiuo būstu susidomėjimas yra didelis, žmonės jau rezervuojasi butus“, – tvirtina daugiabučio namo J. Basanavičiaus g. 148B projekto pardavimų vadovas Tomas Žalpys.

•	J. Basanavičiaus g. 148B projekto vadovas Tomas Žalpys gyventojus jau dabar kviečia susipažinti su namo savybėmis bei išsirinkti patikusį būstą.Prestižiniai butai

Naujojo Kėdainių daugiabučio projekto įgyvendintojai pabrėžia, kad šis namas tikrai nebus ypatingas vien tuo, kad yra naujas. Šis daugiabutis pasižymi daugybe savybių, kurios būdingos ir tik prestižiniams būstams.

„Naujasis daugiabutis Kėdainiuose yra statomas laikantis visų aukščiausių kokybės standartų. Jo statybas vykdo tik profesionalios ir patikimos įmonės, kurios turi sukaupusios ne tik ilgametę patirtį, įrodžiusios savo profesionalumą daugybėje projektų, bet ir turinčios draudimą, kuris garantuoja dar daugiau saugumo tiek projekto vykdytojams, tiek būstus įsigyjantiems žmonėms.

Taip pat statydami šį namą visais statybų etapais naudojame tik aukštos kokybės medžiagas. Pavyzdžiui, visi namo langai bus vitrininiai su net trimis stiklo paketais, butų įėjimo durys – šarvuotosios su bene geriausiomis spynomis. Butuose bus aukštos 2.8 m lubos. Visi butų langai orientuoti į saulėtąsias puses. Fasado apdailą sudaro net trys sluoksniai, kurie pasižymi puikia garso ir šilumos izoliacija, tad namie bus ramu, kai reikia šilta, o per karčius vėsu.

Name net ir lietaus vamzdžiai yra sumontuoti su garso izoliacija, kad varvantys lašai netrikdytų gyventojų ramybės, taip pat juose yra atitirpinimo funkcija.

Negana to, namo teritorijoje bus įrengtos vaizdo stebėjimo kameros, prie kurių gyventojai per savo išmaniuosius įrenginius galės bet kada prisijungti. Ir dar daugybė įvairių kitų pliusų, kurių tikrai nerasite įprastuose sovietinės statybos daugiabučiuose“, – įsitikinęs T. Žalpys.

Šis daugiabutis išsiskirs ir tuo, kad jo kieme bus įrengtos dvi elektromobilių krovimo stotelės.

Projektuotojai daugiabučio teritorijoje taip pat numatė ir laisvalaikio zonas – bus įrengta vaikų žaidimo aikštelė, suolai. O visa daugiabučiui priklausanti teritorija bus aptverta bei apželdinta.

„J. Basanavičiaus g. 148A bus tikrai išskirtinė vieta gyventi, mat gyventojai turės aptvertą teritoriją, be to, visas jos perimetras bus stebimas vaizdo kameromis, kurių siunčiamus vaizdus galės matyti kiekvienas namo gyventojas. Bus sumontuotas ir stilingas fasado apšvietimas, kuris suteiks dar daugiau jaukumo. O vėliau želdiniams suvešėjus namo teritorija taps dar privatesnė ir jaukesnė. Tad projektuodami šį namą labai pasistengėme, kad būtų apgalvotos visos patogiam ir komfortiškam gyvenimui reikalingos detalės“, – sako T. Žalpys.

•	Naujojo daugiabučio statybas vykdo tik itin patikimi vykdytojai, o jis pats statomas tik iš aukščiausios kokybės medžiagų.Ekonomiškas ir kokybiškas

Naujasis J. Basanavičiaus g. 148B daugiabutis namas bus kone aukščiausios energinės klasės – A+, tad jo gyventojams šildymo išlaidos tikrai bus minimalios.

Numatoma, kad daugiabutyje bus maždaug 55 butai, jiems skirta apie 80 automobilio statymo vietų, šalia – erdvi aikštelė transporto priemonėms apsisukti.

Name numatyti labai įvairaus dydžio butai – nuo 30 iki 80 kv. m, tačiau jei pirkėjai pageidautų erdvesnio būsto, būtų nesunku erdvę išplėsti iki norimo dydžio ploto. Mat pirmiesiems pirkėjams yra galimybė būstą patiems išsiplanuoti pagal savo poreikius. Šiuo metu vyksta namo vidaus darbai – vidinių pertvarų statybos, šildymo sistemos planavimas ir kt.

„Kadangi name nėra laikančių sienų, buto išplanavimai gali būti labai įvairūs. Jau dabar besirezervuojantiems butus mes patys padarome sienų pertvaras pagal klientų pageidavimus be jokių papildomų mokesčių ir žmogus gali susidėlioti taip, kaip jiems norisi. Vėliau butai jau bus paruošti pagal mūsų architekto parinktus išplanavimus“, – sako T. Žalpys.

Dalinė apdaila

J. Basanavičiaus g. 148B butai yra parduodami su daline apdaila, t. y. juose yra įvestos visos komunikacijos – elektros jungtys, kanalizacijos ir vandentiekio taškai, ištinkuotos sienos, išbetonuotos grindys – tereiks patiems išsirinkti patinkančias apdailos medžiagas – susidėti norimas grindis bei pagal pageidavimus dekoruotis sienas ir lubas.

Visuose butuose bus įrengtas grindinis šildymas, kiekvienam kambariui bus sumontuoti šildymo galios reguliatoriai. Grindinio šildymo privalumas – kai nėra radiatorių, yra optimaliau ir estetiškiau išnaudojamas patalpų plotas. Name, aišku, bus ir moderni rekuperacinė sistema.

Taip pat naujieji butai išsiskirs itin erdviais kone 10 kv. m balkonais, o pirmojo aukšto gyventojai galės mėgautis ir nuosavu žemės lopinėliu – nedideliu kiemeliu.

Namo gyventojų lauks erdvios ir šviesios naujutėlaitės laiptinės. Ir dar, nors namas bus vos keturių aukštų, tačiau jame bus įrengti liftai, tad gyventojams bus patogu užsikelti vaikiškus vėžimėlius, sunkesnius daiktus ir pan.

„Kėdainių J. Basanavičiaus g. 148B projekto vystytojas bendrovė „Neries rezidencijos“ su įvairiais savo nekilnojamojo turto projektais, kurių vienas – daugiabučių kompleksas Vilniuje „Neries ardai“, yra laimėję ne vieną konkursą ir apdovanojimą. Manau, kad J. Basanavičiaus g.148B taip pat gali pretenduoti į išskirtinio projekto titulą, nes jis tikrai toks ir yra“, – įsitikinęs pašnekovas.

J. Basanavičiaus g. 148B namas yra išsidėstęs patogioje miesto vietoje, šalia daug erdvės pasivaikščiojimams, laisvalaikiui, Vytauto parkas. Patogus susisiekimas tiek su kitais šalies kampeliais, tiek su miesto rajonais.

Skaitykite daugiau: skardos lankstiniai

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video