Kėdainiečiams – garbingas apdovanojimas

 Kėdainiečiams – garbingas apdovanojimas

Praėjusį savaitgalį Raudondvario menų inkubatoriuje vykusiame tradiciniame Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų (KPPAR) kalėdiniame vakare dalyvavo nemenkas būrys kėdainiečių.

Renginio metu buvo apdovanotas bendrovės „Nordic Sugar Kėdainiai“ fabriko direktorius, Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų Kėdainių atstovybės vadovas Dainius Cibulskis bei šių rūmų darbuotoja, Kėdainių turizmo ir verslo informacijos centro  direktorė Daina Balasevičienė.

Nusipelnė ir kėdainiečiai

Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų kalėdinis vakaras kasmet sutraukia šimtus verslo, politikos, akademinės bendruomenės bei jų socialinių partnerių atstovų.

Rūmų bendruomenė šiemet jau 20-ąjį kartą rengiamo vakaro metu tradiciškai pagerbė ir apdovanojo labiausiai šalies bei regiono verslo plėtrai nusipelniusius asmenis.

Šiemet rūmų apdovanojimai keliavo ir į kėdainiečių rankas. KPPAR organizacijos narys bendrovės „Nordic Sugar Kėdainiai“ fabriko direktorius, Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų Kėdainių atstovybės vadovas Dainius Cibulskis bei šių rūmų darbuotoja, Kėdainių turizmo ir verslo informacijos centro (TVIC) direktorė Daina Balasevičienė buvo apdovanoti atkurtu tarpukario laikų istoriniu apdovanojimu – „Darbo žvaigžde“ už asmeninius nuopelnus šalies ūkio gerovei bei rūmų plėtrai.

„Visada džiugu, kai tavo darbus pastebi ir įvertina. Šiemet prie KPPA rūmų Kėdainiuose prisijungė daug naujų narių, džiugu, kad verslo bendruomenė aktyvėja, mato prasmę jungtis ir bendrai spręsti tam tikrus klausimus bei gerinti verslo aplinką Kėdainiuose. Svarbu, kad ir visuomenė suprastų verslo poreikį miestui, rajonui. Matytų verslo teikiamą naudą, pajustų didėjančius atlyginus bei su verslo bendruomenės prisidėjimu pilnėjantį miesto iždą, o tai turės įtakos visapusiškam gyvenimo kokybės gerinimui“, – tvirtina D. Cibulskis.

Dirba iš širdies

Kėdainių TVIC vadovės Dainos Balasevičienės nuopelnus skatinant ir gerinant verslo plėtrą Kėdainiuose šį kartą įvertino ne tik vietos bendruomenė, bet ir svarbi KPPA rūmų vadovybė.

„Nuo pat Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų Kėdainių atstovybės įkūrimo Daina Balasevičienė buvo aktyvi rūmų veiklos propaguotoja. Ji ženkliai prisidėjo prie kiekvienos Kėdainių atstovybės vykdomos veiklos: Kėdainių verslo bendruomenės stiprinimo, netradicinių susirinkimų organizavimo su aktualiomis temomis verslininkui, darbotvarkių derinimo, protokolų ruošimo, glaudaus ryšių su nariais palaikymo. Dainos dėka suorganizuota daug mokymų verslui aktualiomis temomis Kėdainių atstovybės nariams ir kitiems vietos verslų atstovams; sklandžiai suderintos rūmų Kėdainių atstovybės narių diskusijos su vietos valdžia aktualiomis temomis. Taip pat įsteigta rūmų nominacija vietos verslui „Sukurta Kėdainių rajone“, šiemet organizuota ekskursija „Kėdainių verslai per 100 metų“, organizuotas verslininkų dalyvavimas talkoje „Darom“.

Dainos entuziazmo dėka KPPA rūmų Kėdainių narių skaičius šiemet išaugo daugiau nei 2 kartus ir priartėjo prie keturiasdešimties. Diana nemažai prisidėjo prie to, kad Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmų taryba pritarė rūmų filialo Kėdainiuose steigimui“, – gerų žodžių kolegei negaili KPPAR Kėdainių atstovybės vadovas D. Cibulskis.

„Labai myliu savo darbą ir viską, ko imuosi, čia darau su didele meile. Taip pat labai stengiuosi plėtoti verslo bendruomenės Kėdainiuose bendrystę. KPPA rūmų Kėdainių padalinys šiuo metu turi jau per 40 narių, vien šiemet prisijungė 25 nauji nariai. Apdovanojimas yra tikrai svarbu ir malonu, tačiau iš tikrųjų tiesiog dirbu darbą kaip moku ir visada stengiuosi, kad verslininkams būtų naudos bei įdomu“, – sako D. Balasevičienė.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video