Sėkmę atrakino atsakomybė, vieningas kolektyvas ir nuolatinis progresas

 Sėkmę atrakino atsakomybė, vieningas kolektyvas ir nuolatinis progresas

Jeigu minėti dvidešimt penkerių metų bendrovės veiklos sukaktį – tai išties įspūdingai: su būriu artimiausių bičiulių ir dargi erdviose, šviesiose naujutėlaitėse patalpose.

Būtent taip savąjį jubiliejų paminėjo iki šaknų kėdainietiška uždaroji akcinė bendrovė „Matininkas“, ilgamečius, artimiausius draugus sukvietusi drauge pasidžiaugti sėkmingais metais bei apžiūrėti naujuosius savo namus, kuriuose tilps dar daugiau svečių, darbų, minčių, vilčių ir svajonių.

Tokių, kurios ir toliau vestų tik į priekį. Devynmyliais žingsniais.

Tik į priekį

„Šiandien norint išlikti rinkoje, kurioje konkurencija yra žvėriška, neužtenka vien tik matuoti žemę. Reikia atlikti žymiai daugiau darbų, nes „Matininkas“ pasidarė ir žemėtvarkininkas, ir statybininkas, ir netgi teisininkas. Norint išlikti rinkoje būtina atlikti daug investicijų, turėti gerą įrangą ir ją nuolat atnaujinti. Visai kaip ir savo žinias, nes jau nebepakanka būti baigus universitetą ar kolegiją. Reikia nuolat investuoti. Investuoti į darbuotojus, siųsti juos į kursus, mokyti ir neleisti užsibūti vienoje vietoje. Daug investuoti reikia ir į technologijas – prietaisus, kurie yra labai brangūs, bet būtini, – sėkmingos 25-erių metų veiklos paslaptimis dalijosi bendrovę „Matininkas“ įkūręs ir nuo pirmos dienos jai diriguojantis Žydrūnas Rugienius. – Turime bepilotį orlaivį, tokį, kokių Lietuvoje – tik du. Jis labai smarkiai praplečia mūsų galimybes. Galime atlikti labai daug įvairių sudėtingų darbų, pradedant tūrių matavimais, tęsiant kaminų ir elektros laidų defektų nustatymu, pastatų fasadų matavimu renovacijos ir rekonstrukcijos projektams rengti bei didžiulių teritorijų matavimu.“

[quote author=“Ž. Rugienius“]Šiandien norint išlikti rinkoje, kurioje konkurencija yra žvėriška, neužtenka vien tik matuoti žemę. Reikia atlikti žymiai daugiau darbų, nes „Matininkas“ pasidarė ir žemėtvarkininkas, ir statybininkas, ir netgi teisininkas.[/quote]

Šventės kaltininkas UAB „Matininkas“ vadovas ir šeimininkas Žydrūnas Rugienius (centre) su svečiais iškilmingai perkirpo įkurtuvių juostelę. G. Minelgaitės-Dautorės nuotr. Dairosi penkių naujų darbuotojų

UAB „Matininkas“ šeimininkas Ž. Rugienius įsitikinęs – šioje srityje sustoti negali, o būtent noras tobulėti ir nuolat investuoti tiek į techniką, tiek į darbuotojų žinias ir padėjo įmonei gyvuoti jau dvidešimt penkerius metus ir išsilaikyti net per tris finansines krizes.

Beje, jubiliejų mininčios įmonės, atliekančios ir teikiančios žemėtvarkos, kartografijos, geodezijos darbus ir paslaugas, vadovas pasidžiaugė, kad naujosiose įmonės patalpose jau neilgai trukus bus įkurta ir naujų darbo vietų.

Naujos penkios darbo vietos su perspektyva ateityje plėstis dar daugiau.

„Mūsų kolektyvas – septyni darbuotojai. Vis dėlto naujosios patalpos leis mums įkurti daugiau darbo vietų. Ketiname įdarbinti bent jau penkis naujus darbuotojus.

[quote author=“Ž. Rugienius“]Siekiame, kad ateitų jaunas, perspektyvus jaunimas, kadangi įmonė sparčiai progresuoti gali tik per jaunus žmones.[/quote]

Dairysimės specialistų, baigusių žemėtvarką, geodeziją, statybą. Investuosime į juos. Siekiame, kad ateitų jaunas, perspektyvus jaunimas, kadangi įmonė sparčiai progresuoti gali tik per jaunus žmones, – neabejoja Ž. Rugienius. – Mūsų veikla neužsibaigia ties žemės matavimu arba geodeziniais darbais.

Padedame žmonėms atiduoti vertinti pastatus, taip pat ir pastatytus savavališkai, ir tuo tikslu į mus kreipiamasi dažnai, nes žmogui pačiam susigaudyti dabartinių įstatymų labirinte ir pasidaryti visus darbus tampa be galo sudėtinga.

Kuomet prireikia, kreipiamės į savo kolegas, kurie per daugiau nei dvidešimt metų tapo ir gerais mūsų draugais. Jie – mūsų subrangovai: ekspertai, projektuotojai, landšafto specialistai, architektai.“

Naujųjų UAB„Matininkas“ biuro patalpų atidarymo iškilmėse dalyvavo ištikimiausi Žydrūno Rugieniaus vadovaujamos įmonės užsakovai, subrangovai, bendražygiai ir patys artimiausi bičiuliai. G. Minelgaitės-Dautorės nuotr. Nuo A iki Z

Per du su puse dešimtmečių bendrovė „Matininkas“ atliko šimtus darbų užsakovams ne tik Kėdainių rajone, bet ir kituose šalies miestuose.

Tad visai nenuostabu, kad prisiminti įmonei, kurioje net keli darbuotojai dirba ilgiau negu penkiolika metų, tikrai yra ką.

„Džiaugiuosi pastoviais užsakovais – AB „Lifosa“, AB „Nordic Sugar Kėdainiai“, UAB „Kėdainių vandenys“. Daug dirbame ir su AB „Kauno grūdai“, važinėjame praktiškai po visą Lietuvą, atiduodame vertinti šios įmonės objektus, nes ji taip pat smarkiai plečiasi ir devynmyliais žingsniais žengia į priekį.

Daug darbų atlikta statant prekybos centrus ir gamyklas Kėdainių r. savivaldybės teritorijoje.

Darome viską praktiškai nuo atėjimo į statybų aikštelę, dokumentacijos ruošimo, dar prieš žemės sutvarkymą, iki pastato atidavimo vertinti“, – pasakojo UAB „Matininkas“ vadovas Ž. Rugienius.

Išsipildžiusi svajonė

Naujųjų UAB „Matininkas“ biuro patalpų atidarymo iškilmėse dalyvavo ištikimiausi Ž. Rugieniaus vadovaujamos įmonės užsakovai, subrangovai, bendražygiai ir patys artimiausi bičiuliai.

Tuo tarpu ceremonijos metu bendrovės vadovas garsiai pasidžiaugė sena išsipildžiusia svajone.

„Taip, tai tikrai buvo mūsų svajonė. Sena ir labai siekiama. Gera, kuomet randi patarėjų, padėjėjų, partnerių, kurie gali tau padėti ją įgyvendinti.

Šiandien mūsų biuras – skydinis namas iš SIP konstrukcijų. Šiuolaikiškas, modernus lengvų konstrukcijų pastatas, atitinkantis A+ klasę. Esame labai patenkinti ne tik darbų rangovu UAB „Bakūžė LT“, turinčiu gamyklą Kudirkos Naumiestyje, bet ir kėdainiečių įmonėmis, kurias samdėme įvairiems darbams“, – septynis mėnesius trukusius aktyvius bendrovės biuro įrengimo darbus vainikavusios šventės metu kalbėjo UAB „Matininkas“ vadovas Ž. Rugienius.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video