Krašto baikeriai kviečia į sezono uždarymą

 Krašto baikeriai kviečia į sezono uždarymą

Kartu su atsibeldusiais šaltais lietingais orais, darganotomis dienomis ir ilgėjančiais vakarais, užsibaigė ne vien vasara. Į pabaigą neišvengiamai ritasi ir dviračių motorinių transporto priemonių važinėjimosi sezonas.

Paskutinį kartą šįmet

Kėdainių krašto motociklininkai su savo plieno žirgais oficialiai žiemos sezonui atsisveikins jau šį šeštadienį, rugsėjo 29 dieną.

Trečiąjį ir paskutinį kartą šiemet motociklų kolona miesto gatvėmis nusidrieks 15 valandą. Tradiciškai starto vieta – automobilių stovėjimo aikštelėje greta Kėdainių autoserviso, J. Basanavičiaus g. 95.

Tikisi aktyvumo

Balandžio 28-ąją vykęs motociklų sezono atidarymas Kėdainiuose sulaukė dešimčių entuziastų ne tik su pačiais įvairiausiais motociklais, bet ir su… motoroleriais. Renginio organizatoriai kraštiečių aktyvumo tikisi ir sezono uždarymo šventėje.

„Važiuosime pagrindinėmis miesto gatvėmis: J.Basanavičiaus, Šėtos, Tilto, Lakštingalų, Kanapinsko, Liaudies ir Respublikos. Grįžtam atgal į serviso aikštelę.  Laukiame prisijungiančio kiekvieno, prijaučiančio dviratėms transporto priemonėms“, – šyptelėjo vienas iš renginio organizatorių Gediminas Kazilionis.

Savaitėle vėliau

Kėdainių krašto motociklų sezono uždaryme dalyvausiantys į gatves išriedės dar ne paskutinį kartą.

Baikeriai turės galimybę susiburti į koloną su bendraminčiais didžiuosiuose šalies miestuose.

Lietuvos baikerių kongresas 2018 m. sezono uždarymo diena pasirinko spalio 6-ąją. Tądien su dviratėmis motorinėmis transporto priemonėmis žiemai oficialiai atsisveikins Kauno bei Šiaulių ir Panevėžio regionų baikeriai.

[#gallery=1375#]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video