Po pertraukos – pergalė prieš lygos autsaiderius

 Po pertraukos – pergalė prieš lygos autsaiderius

Šią savaitę, po beveik trijų savaičių pertraukos Lietuvos futbolo federacijos (LFF) Pirmoje lygoje ir vėl užvirė kovos.

Šįvakar futbolo šventė sugrįžo ir į Kėdainių miesto stadioną. Čia savų sirgalių akivaizdoje Kėdainių „Nevėžis“ pergalingai pradėjo antrąją LFF Pirmos lygos pirmenybių dalį.

Septynioliktojo turo rungtynėse kėdainiečiai be didesnio vargo įveikė Tauragės „Tauro“ vienuolikę rezultatu 2:0 (2:0).

Jau devintąją mačo minutę įvartį pelnė kėdainiečių saugas Deividas Gražys.

Dvidešimt šeštąją minutę įvarčiu pasižymėjo saugas Rimvydas Lipnevičius.

LFF Pirmoje lygoje, kurioje varžosi penkiolika šalies ekipų, septintąją pergalę sezone iškovojęs FK „Nevėžis“ iš aštuntosios turnyro lentelės vietos pakilo į vienu laipteliu aukščiau.

Be septynių pergalių šiame sezone kėdainiečių sąskaitoje yra ir penkios nesėkmės. Keturi susitikimai pasibaigė lygiosiomis.

Tauragės vienuolikė užima priešpaskutinę, keturioliktąją vietą.

Rugpjūčio 5-ąją Kėdainių „Nevėžis“ aštuonioliktojo turo rungtynėse išvykoje susitiks su Panevėžio „Panevėžiu“. Pirmasis šių ekipų susitikimas dar pačioje pirmenybių pradžioje baigėsi lygiosiomis 0:0.

Primename, kad susitikimo su Tauragės „Tauru“ išvakarėse Kėdainių vienuolikė pranešė pasipildžiusi net šešiais naujokais: Sulaukė solidaus pastiprinimo: „Nevėžyje“ – šeši naujokai

Debiutines rungtynes sužaidė keturi iš jų – gynėjas Tomas Rakašius, saugas iš Ukrainos Viktor Dovbysh, puolėjas Jevgenij Moroz bei po keitimo į aikštę išėjęs puolėjas Vilius Giedraitis.

Saugo ir gynėjo pozicijose žaidžiantis Darius Cibulskas bei saugo ir puolėjo pozicijose rungtyniaujantis portugalas António João Belo Andrade nebuvo registruoti rungtynėms su Tauragės „Tauru“, kadangi jųdviejų dokumentai dar nebuvo spėję atkeliauti iš užsienio šalių.

 

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video