Kėdainiuose – naktis su krepšinio kamuoliu

 Kėdainiuose – naktis su krepšinio kamuoliu

Tradiciją tęsiasi: praėjusiais metais Kėdainiuose su trenksmu startavęs gatvės krepšinio turnyras „Krepšinio naktis“ į J. Radvilos studijų cento sporto aikštyną sugrįžta ir šiemet. Naktinis krepšinis mieste ir vėl karaliaus liepos 21 d. nuo 20 val.

[quote author=“D. Maselskis ir D. Tiškus“]Šią vasarą turnyrą norime surengti dar įspūdingesnį.[/quote]

„Praėjusią vasarą Kėdainiuose buvo rengiamas naktinis krepšinio turnyras „Krepšinio Naktis ‘16“, kuriame dalyvavo 42 komandos iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Alytaus, Šiaulių, Kėdainių ir kitų miestų. Turnyre varžėsi daugiau nei 200 krepšinio mėgėjų. Šią vasarą turnyrą norime surengti dar įspūdingesnį“, – užmojų neslepia naktinio krepšinio turnyro organizatoriai, kėdainiečiai Donatas Maselskis ir Domantas Tiškus.

Kiekvienas „Krepšinio naktis ‘17“ dalyvis gaus originalius turnyro marškinėlius, o nugalėtojai ir prizininkai bus apdovanoti ne tik medaliais ir taurėmis, bet ir puikiais prizais. Taip pat naktinio krepšinio turnyro metu ne tik žaidėjai, bet ir renginio žiūrovai galės varžytis įvairiuose konkursuose.

Krepšinio turnyre 3 prieš 3 „Krepšinio naktis 2017“ bus varžomasi trijose grupėse: 2000 m. gimimo ir jaunesnių, 1999 m. gimimo ir vyresnių bei, žinoma, merginų grupėje.

Registracija į naktinį krepšinio išbandymą prasideda šiandien ir tęsis iki liepos 15 d. Registruotis galima el. paštu: krepsinionaktis@gmail.com

Daugiau informacijos: Krepšinio naktis

Primename, kad praėjusiais metais šis krepšinio turnyras sulaukė didžiulio susidomėjimo ir dalyvių iš visos Lietuvos: Kėdainiuose karaliavo naktinis krepšinis (gausi fotogalerija, video)

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video