Kėdainių rajone pričiupti du girti vairuotojai

 Kėdainių rajone pričiupti du girti vairuotojai

Alkoholio vartojimas dažnai įvardijamas kaip opi problema, kuri neretai tampa skaudžių eismo įvykių priežastimi. Kauno apskrities pareigūnai nori pabrėžti, kad vairuotojai, vartoję alkoholinių gėrimų ir nusprendę sėsti už automobilio vairo, itin rizikuoja ne tik savo, bet ir kitų eismo dalyvių sveikata bei gyvybe.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariatopareigūnai vakar, birželio 11 dieną, patruliuodami, užtikrindami viešąją tvarką bei reaguodami į gautus pranešimus, Kauno apskrityje išaiškino net 7 neblaivius transporto priemonių vairuotojus.

Apie 14.10 val. Kėdainių rajone Pelėdnagių seniūnijoje, pareigūnai sustabdė vyro, gimusio 1955 m., vairuotą automobilį „Audi 80“. Vairuotojas, kuriam nustatytas 1,61 promilės
girtumas, pareigūnams teigė važiavęs nusipirkti alaus.

Apie 22.00 val. Kėdainių r., Dotnuvos sen., vyras, gimęs 1992 m., vairavo automobilį „Opel Vectra“, būdamas sunkaus girtumo laipsnio – 2,55 promilės.

„Nuo šių metų pradžios įsigaliojęs naujasis administracinių nusižengimų kodeksas numato vairuotojams, kuriems nustatytas didesnis nei 1,5 promilės girtumas, baudžiamąją atsakomybę, už kurią gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki vienerių metų. Nesėskime už vairo išgėrę, nerizikuokime savo ir kitų eismo dalyvių saugumu, rūpinkimės vieni kitų saugumu“, – primena Kauno apskr. VPK Kelių policijos valdybos viršininkas Vigintas Lukošius.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video