Gaisre žuvo 25 viščiukai

 Gaisre žuvo 25 viščiukai

Kėdainių ugniagesiai turėjo nemažai darbo. Jiems teko gesinti padegtas šiukšles, padėti medikams į greitosios pagalbos automobilį įkelti sunkiasvorį ligonį, tramdyti tvarte kilusį gaisrą. Jo metu žuvo 25 viščiukai.

Ankstų praėjusio penktadienio rytą buvo gautas pranešimas apie Truskavos seniūnijoje, Petkūnų kaime kilusį gaisrą. Praneštas, jog dega mūrinis tvartas, viduje pilna dūmų, ugnies nematyti. Tvarte viščiukai.
Ugniagesiai liepsnas sutramdė, tačiau nelaimės metu išdegė 2 m² medinių grindų, aprūko visos pastato sienos ir lubos, sudegė dėžėse buvę 25 viščiukai.

Tą pačią dieną, prieš vidurdienį ugniagesiai skubėjo į Dotnuvos miestelį, Sodų gatvę. Jų pagalbos prašė medikai, patys neįstengė į greitosios pagalbos automobilį nunešti sunkiasvorės ligonės. Vyrai padėjo stambią moterį išnešti į kiemą ir įkelti į medikų automobilį.

Šeštadienį apie 19 val. 40 min. buvo gautas pranešimas, jog Kauno gatvėje, tiek 3-iuoju numeriu pažymėtu dega šiukšlių konteineris. Atvykę ugniagesiai užgesino liepsnojusias šiukšles.

Sekmadienį Kėdainių ugniagesiai skubėjo į Skongalio gatvę, sulaukta pranešimo, jog reikalinga pagalba įkelti į lovą iš jos iškritusį sunkiasvorį ligonį.

Ankstų pirmadienio rytą ugniagesiai vyko į Tulpių gatvę, kai 6 val. 12 min. sulaukta pranešimo apie parduotuvės „Iki“ prieigose kilusį gaisrą. Nustatyta, jog iš metalinio konteinerio gatvėje rūksta dūmai, automobilių šalia nebuvo, tad didesnio pavojaus gaisras nekėlė. Ugniagesiai užgesino šiukšles, degusias 5 m³ talpos metaliniame konteineryje.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video