Oficialu: „Nevėžio“ žaidimą ir toliau styguos P. Juodis

 Oficialu:  „Nevėžio“ žaidimą ir toliau styguos P. Juodis

Šį sezoną prie Kėdainių „Nevėžio“ vairo debiutavęs vyriausiasis treneris Paulius Juodis (38) ir toliau diriguos šios ekipos žaidimui.

Oficialiai pranešama, jog Kėdainių „Nevėžio“ valdyba ir P. Juodis sutarė dėl bendradarbiavimo pratęsimo 2017-2018 metų sezonui.

Primename, kad klaipėdiečio treniruojama komanda, sezoną užbaigusi su 7 pergalėmis ir 29 nesėkmėmis, liko už atkrintamųjų „Tete-a-Tete Casino – LKL” varžybų borto.

Baltijos krepšinio lygoje „Nevėžis“ nužygiavo iki ketvirtfinalio. Po pergalės išvykoje ir nesėkmės Kėdainiuose Tartu „TU Rock“ ekipai reprezentacinė Kėdainių krepšinio ekipa šio etapo barjero neįveikė.

Kitam sezonui Kėdainių „Nevėžis“ turi kontraktus su trimis krepšininkais: Vaidotu Volkumi, Antanu Bertašiumi ir amerikiečiu Jermaine Love.

„Su Kėdainių „Nevėžiu“ kalbėjomės apie dvejų metų darbą. Nesu iš tų žmonių, kurie meta viena ir bėga prie kito. Aš galvoju, kad „Nevėžyje“ esu dar daug ko nepadaręs ir noriu tai nuveikti. Manau, kad dar vieno sezono mano, kaip trenerio užmojams, įgyvendinti pakaktų“, – šyptelėjo P. Juodis.

Paulius Juodis jau anksčiau išreiškė pageidavimą Kėdainių „Nevėžio“  klube likti dar vienam sezonui: http://www.rinkosaikste.lt/gyvenimas-margas/zmones/svajon-kad-nevis-tapt-kietasprandi-ir-kietakaki-komanda

[#gallery=750#]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video