Policija ieško daiktų savininkų (su fotogalerija)

 Policija ieško daiktų savininkų (su fotogalerija)

Policijos pareigūnai pas įtartinus asmenis aptiko daugybę įvairiausių daiktų, kurie gali būti vogti. Dabar intensyviai ieškoma daiktų savininkų.

Tarp rastų daiktų – net kardas

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kėdainių rajono policijos komisariate atliekamas tyrimas, norint išsiaiškinti, kam priklauso meškerės, ritės, magnetolos, dviračiai, elektriniai siaurapjūkliai, įrankių dėžės, šaltkrepšis ir net… kardas. Iš viso policijoje saugoma kelios dešimtys galimai vogtų daiktų.

Buvote apvogti? Kreipkitės į policiją!

Dalis rastų daiktų jau sugrąžinta tikriesiems savininkams. Jie iššaiškinti, patikrinus gautus pranešimus apie įvykdytas vagystes. Tačiau beveik 40-čiai daiktų šeimininkai dar nerasti.

„Gali būti, kad vieno ar kito daikto pasigedę asmenys nesikreipė į policiją ir nepateikė pareiškimo apie įvykdytą vagystę, todėl sunku nustatyti tikruosius daiktų savininkus. Kreipėmės į rajono laikraščių bei televizijų redakcijas, tikėdamiesi, kad paviešinus informaciją apie rastus daiktus, atsiras tie žmonės, kuriems šie daiktai ir priklauso. Jei pasigedote kokių daiktų ir manote, kad jie galėjo būti pavogti, kreipkitės į rajono policijos komisariatą“, – ragina Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kėdainių rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus vyresnioji tyrėja Birutė Ukrinaitė.

Į šią pareigūnę galite kreiptis kiekvieną darbo dieną telefonu (8 347) 68 728 arba užėję į policijos komisariatą (A. Mickevičiaus g. 25, 92 kab.).

[#gallery=353#]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video