Žemdirbių lėšas taupantis partneris

 Žemdirbių lėšas taupantis partneris

Mūsų rajonas garsėja vienais stipriausių ir pažangiausių ūkių šalyje. Krašto žemdirbiai rekordinius derlius pasiekia ne tik darbštumo, nuolatinio domėjimosi žemės ūkio naujienomis, bet ir modernių, pasižyminčių dideliu našumu mašinų dėka.

Naujas partneris

Žinia, kad technika yra kaprizingas daiktas, net ir naujausia kartais sugeba sustreikuoti pačiu netinkamiausiu metu. Tačiau šių metų žemės ūkio darbymečio sezonas ūkininkams turėtų kelti mažiau streso, na, bent jau dėl technikos, mat nuo šiol krašto žemdirbiai turi dar vieną partnerį, pagelbėsiantį iškilus sunkumams dėl mechanizmų.

Vos prieš porą mėnesių susikūrusi bendrovė „AGRO ratas“ krašto ūkininkams padės išspręsti bene visas problemas, susijusias su vakarietiška žemės ūkio technika.

Naujoji įmonė ne tik prekiauja atsarginėmis žemės ūkio technikos detalėmis, bet ir  teikia remonto bei serviso paslaugas, taip pat gali pasiūlyti technikos optimizavimo sprendimus.

„Nors mūsų įmonė visiškai nauja, tačiau čia dirba žmonės su didele patirtimi. Subūrėme jaunų ir ambicingų, jau spėjusių sukaupti vertingą patirtį žmonių komandą. Tiek atsarginių detalių sektoriaus, tiek technikos remonto dirbtuvių specialistai savo srityse yra tikri profesionalai. Mes ūkininkams dėl technikos gedimų ir patarsime, ir juos pašalinsime bei padėsime surasti optimalius tiek finansų, tiek laiko atžvilgiu problemos sprendimo variantus“, – sako UAB „AGRO ratas“ direktorius Nerijus Kukšas.

Daugėja vakarietiškos technikos

Kasmet Lietuvoje daugėja vakarietiškos žemės ūkio technikos, kuri po truputį išstumia NVS šalių techniką. Todėl bėgant laikui ir mechanizmams dėvintis didėja tokios žemės ūkio technikos priežiūros paslaugų poreikis.

Bendrovėje „AGRO ratas“ rasite beveik visų vakarietiškų firmų traktoriams, krautuvams, kombainams ir žemės dirbimo padargams reikalingų naujų, alternatyvių ar naudotų atsarginių dalių.

„Mes visada stengiamės savo klientams pasiūlyti optimalų kokybės ir kainos santykį. Ne paslaptis, kad dauguma žemės ūkio technikos gamintojų nemažai dalių gaminasi ne patys ir dažnai to paties gamintojo dalys tinka skirtingų firmų traktoriams ir pan., o pirkdami tiesiai iš gamintojų visada gauname gerą kainą, kurią galime pasiūlyti ir savo klientams“, – sako bendrovės vadovas.

Bendrovė „AGRO ratas“ taip pat siūlo alyvos, įvairių filtrų ir kitų priemonių, kasdien reikalingų žemės ūkio mašinoms.

Diagnostika ir remontas

Viena iš įmonės veiklos sričių – žemės ūkio technikos remontas. Patyrę įmonės darbuotojai paliegusią žemės ūkio techniką gali remontuoti ne tik savo šiuolaikinėse dirbtuvėse, bet ir atvykti pas jus bei modernios diagnostinės įrangos dėka vietoje tiksliai nustatyti gedimų priežastis bei jas pašalinti.

Taip pat minėta įranga gali būti nuskaitomi gedimų kodai, įvairių daviklių darbinės reikšmės, patikrinti hidraulinės sistemos slėgiai ir pan.

Dar įmonė „AGRO ratas“ išspręs ir žemės ūkio mašinų kondicionavimo sistemų problemas, prireikus jas užpildys.

Bendrovės specialistai gali pamokyti kaip valdyti ir sureguliuoti mechanizmų sistemas tam, kad būtų gautas optimalus variantas.

„Net ir elementarus plūgas tam, kad jo dalys tarnautų ilgai ir efektyviai, reikalauja teisingo suvedimo bei sureguliavimo. Paprastai, kai ūkininkai perka naują techniką dėl to problemų neiškyla, nes pardavėjas pamoko, parodo, sureguliuoja.

Iššūkis atsiranda tada, kai perkama naudota technika. Dabar pasibaigus ES paramoms lietuviai vis dažniau žvalgosi naudotos žemės ūkio technikos vakaruose, tad jei ūkininkams iškiltų neaiškumų su ja, esame visada pasirengę pagelbėti“, – sako N. Kukšas.

Optimizavimo sprendimai

Viena iš įmonės siūlomų naujovių – oro slėgio padangose valdymo sistemų montavimas.

„Automatinis padangų oro slėgio valdymas Lietuvoje yra dar naujovė. Šio valdymo esmė, kad neišlipus iš traktoriaus, mygtuko paspaudimu galima valdyti oro slėgį padangose. Kam to reikia, ūkininkams aiškinti turbūt nereikia – visi žino, kad nuo padangų oro slėgio priklauso kuro sąnaudos, tinkamas sukibimas ir pan.“, – pasakoja įmonės vadovas.

Bendrovė „AGRO ratas“ taip pat siūlo žemdirbiams įvairius turimos technikos optimizavimo ir universalumo didinimo galimybes.

Čia žemdirbiai gali įsigyti įvairių naujų gamyklinių prikabinamų priedų traktoriams ir teleskopiniams krautuvams – kaušų, šakių ir pan.

Taip pat čia galite susimontuoti oro stabdžių sistemas, monolitinius svorius, priekines traktorių pakabas bei darbinius velenus, ratų dubliavimo sistemas ir kt.

[#gallery=244#]

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video