Vidury dienos prie vairo sėdo girta

 Vidury dienos prie vairo sėdo girta

Asociatyvi BNS nuotr.

Ketvirtadienį po pietų kėdainietės pasivažinėjimas mieste baigėsi liūdnai, mat, kaip paaiškėjo, ji vairavo būdama girta. Kaip praneša Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, vairuotojai už nustatytą sunkų girtumo laipsnį gresia rimti nemalonumai.  

Ketvirtadienį po pietų, apie 15.50 val., mieste, Josvainių gatvėje, patruliavę policijos pareigūnai sustabdė patikrinti BMW. Patikrinimo metu paaiškėjo, kad automobilį vairavo neblaivi 44-erių metų moteris.

Vairuotojai nustatytas sunkus girtumo laipsnis – į alkoholio matuoklį ji įpūtė 2,86 promilės.

Primename, kad vairuotojas, kuriam nustatytas 1,51 ir daugiau promilės neblaivumas, <…> taip pat tas, kuris vengė neblaivumo patikrinimo, kai jam buvo nustatyta neblaivumo požymių arba vartojo alkoholio po eismo įvykio, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki 1 metų, taip pat gali būti konfiskuotas automobilis ir atimama teisė vairuoti iki 5 metų. 

Tapote įvykio liudininku? Praneškite mums! Rašykite į rinkosaikste.lt feisbuko mesendžerį arba siųskite informaciją el. paštu: redakcija@rinkosaikste.lt; redakcija.ra@gmail.com

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video