Mieste susidūrė du „Volkswagen“ automobiliai

 Mieste susidūrė du „Volkswagen“ automobiliai

Vyro vairuojamas automobilis „Volkswagen Touran“ rėžėsi į taip pat vyro vairuojamą „Volkswagen Passat“./Dimitrijaus Kuprijanovo nuotr.

Pirmadienio rytas Kėdainių mieste paženklintas eismo įvykiu, kurio metu susidūrė du lengvieji „Volkswagen“ markės automobiliai. Laimei, nukentėjo tik technika, žmonės liko sveiki. Vairuotojai sutarė dėl kaltės ir užpildė eismo įvykio deklaraciją.

Smūgis į galą

Eismo įvykis įvyko po 10 val. ryto Kėdainių miesto J. Basanavičiaus gatvėje, ties savitarnos automobilių plovykla. Vyro vairuojamas automobilis „Volkswagen Touran“ rėžėsi į taip pat vyro vairuojamą automobilį „Volkswagen Passat“.

Nuo smūgio vienam automobiliui stiprokai apgadinta priekinė mašinos dalis – pabiro nuolaužos, nukrito bamperis, kitam apdaužyta galinė dalis.

Eismo įvykis įvyko Kėdainių miesto J. Basanavičiaus gatvėje, ties savitarnos automobilių plovykla./Dimitrijaus Kuprijanovo nuotr.

Sutarė dėl kaltės

Laimei, eismo įvykio metu apgadinta tik technika, žmonės liko sveiki. Vairuotojai sutarė dėl kaltės ir užpildė eismo įvykio deklaraciją.

„Volkswagen Touran“ vairuotojas pripažino, kad per 15 metų pirmąkart patenka į tokią situaciją. Vyras paaiškino, jog nelaimingą rytą jį tiesiog apakino saulė.

Laimei, eismo įvykio metu apgadinta tik technika, žmonės liko sveiki. Vairuotojai sutarė dėl kaltės ir užpildė eismo įvykio deklaraciją.

Aut. past.

Tiesa, kaip tiksliai įvyko avarija, vyrai nesutiko paaiškinti.

Tuo metu liudininkai svarstė, jog galbūt vienas iš automobilių norėjo sukti į savitarnos automobilių plovyklą ar tiesiog stabdė, o kitas nespėjo to pastebėti ir laiku sustoti.

Šioje vietoje panašių eismo įvykių būna ne taip jau retai.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video