Netoli Kauno oro uosto atidaryta nauja „MINI MARKET“ parduotuvė

 Netoli Kauno oro uosto atidaryta nauja „MINI MARKET“ parduotuvė

Naujoji parduotuvė įsikūrė netoli Kauno oro uosto, prie pagrindinio kelio Kaunas – Jonava.

Šiandien Karmėlavoje, netoli Kauno oro uosto, atidaryta „Vikonda grupei“ priklausančios bendrovės „Sibena“ mažmeninių parduotuvių tinklo „MINI MARKET“ parduotuvė. Beveik 100 kvadratinių metrų ploto „MINI MARKET“ įsikūrė prie judraus pagrindinio kelio Kaunas – Jonava, vietoje anksčiau čia veikusios mažutės krautuvėlės „Mykoela“.

Kuo išsiskirs iš kitų parduotuvių?

Kad parduotuvė taptų erdvia ir šiuolaikiška, išsinuomotame pastate „Sibenai“ teko didinti patalpų erdves, ieškoti patrauklių estetinių sprendimų.

Šioje parduotuvėje pirkėjai ras viską, ko reikia jų kasdieniniam stalui ir buičiai, ypatingą asortimentą Kėdainių konservų fabriko ir DADU ledus gaminančios „Vikedos“ produkcijos.

Iš kitų parduotuvių šis 25-asis „MINI MARKET“ išsiskirs tuo, kad orientuosis į pravažiuojančius ir pakeliui stabtelinčius bei skubančius žmones, tad ypatingas dėmesys čia skiriamas vaisvandenių ir kitų gaiviųjų gėrimų pasiūlai, o kavos gurmanai čia džiuginami skania kava, kurią gali pasigaminti kelių rūšių, vietoje kepamomis karštutėlėmis „Mantingos“ bandelėmis, karštais sumuštiniais ir kitais užkandžiais.

Kavos gurmanai parduotuvėje džiuginami skania kava, kurią gali pasigaminti kelių rūšių, vietoje kepamomis karštutėlėmis „Mantingos“ bandelėmis, karštais sumuštiniais ir kitais užkandžiais.

Norintiems pasimėgauti ypatingais desertais, sunku būtų surasti geresnę vietą neieškant specializuotų kepyklėlių – šioje „MINI MARKET“ parduotuvėje siūlomi Almos, o taip pat  ir Švedo tortai bei pyragai. Jie pjaustomi tokio dydžio gabalėliais, kokio pageidauja pirkėjai.

Desertus tiekėjai galės pristatyti net kelis kartus per dieną

„Norintiems išgerti puodelį kavos ir vietoj bandelės pasimėgauti gabalėliu torto, nereikia laukti šventės – mūsų darbuotojos šventę gali sukurti čia pat, parduotuvėje, atpjaudamos pasirinktą torto gabalėlį. O svarbiausia, kad čia tortai yra išties ypatingi, tokie, kokių nėra didžiuosiuose prekybos centruose – juos gamina mažieji gamintojai, tikri kulinarijos meistrai, neprasibraunantys į didžiuosius prekybos centrus, nes negamina didžiulių produkcijos kiekių.

Be to, tortai, pyragai ir kiti desertai čia dar ir labai švieži – jų užsakome vos po kelis, tačiau jei tik yra poreikis, pavyzdžiui, Alma, juos gaminanti visai netoli mūsų, Ramučiuose, mums juos gali kepti ir pristatyti net kelis kartus per dieną.

Be to, priimame ir užsakymus – iš anksto čia galima užsisakyti ir tortų, ir pyragų – tokio svorio ir skonio, kokio tik norima“, – sako Rasa Mikulskienė, UAB „Sibena“ prekybos vadovė.

„MINI MARKET“ parduotuvėje smaguriai lepinami ir Šlapaberžės konditerijos, Biržų duonos bei kitų gamintojų produkcija.

Naujoji parduotuvė įsikūrė netoli Kauno oro uosto, prie pagrindinio kelio Kaunas – Jonava (adresas – Vilniaus g. 88, Karmėlava).

Dirba pirmadieniais–sekmadieniais nuo 8 iki 20 valandos.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video