Prieš žiemą tvarko šaligatvių plyteles

 Prieš žiemą tvarko šaligatvių plyteles

Artėjant žiemai Kėdainių miesto seniūnijos darbininkai remontuoja problematiškiausias šaligatvių vietas, kuriose plytelės yra „išsivaikščioję“, nelygios, įdubusios ir t.t./Dimitrijaus Kuprijanovo nuotr.

Akylesni kėdainiečiai tai vienoje, tai kitoje miesto vietoje pastebi besidarbuojančius darbininkus. Artėjant žiemai Kėdainių miesto seniūnijos darbininkai remontuoja problematiškiausias šaligatvių vietas, kuriose plytelės yra „išsivaikščioję“, nelygios, įdubusios ir t.t.

Darbus atlieka pati seniūnija

Specializuotos statybos įmonės tokiems smulkiems šaligatvių tvarkymo darbams atlikti nesamdoma, miesto seniūnija stengiasi susitvarkyti savo jėgomis.

„Dirba mieste mūsų darbininkai. Problematiškiausias vietas tvarkome, kur kreivos tos plytelės, kad žmonėms būtų patogu eiti, nekliūtų kojos“, – paaiškino miesto seniūnas Algirdas Krivičius.

Specializuotos statybos įmonės atlikti tokiems smulkiems šaligatvių tvarkymo darbams nesamdoma, miesto seniūnija stengiasi susitvarkyti savo jėgomis.

Aut. past.

Tvarkyti reikia visame mieste

Daugiausia darbo, pasak seniūno, keliose miesto vietose. Tačiau smulkesnių ar kiek rimtesnių darbų atsiranda visame mieste kone kasdien.

„Reikėjo ir Ramybės skvere plyteles nukritusias sutvarkyti, ir miesto centre taip pat. Grindinio plyteles iš naujo vietomis sudėjome ties J. Monkutės-Marks muziejaus autobusų stotele. Tokius pat darbus atlikome ir kitose miesto vietose.

Tik vienur tenka patvarkyti vos vieną kitą plytelę, kitur – daugiau. Sulaukiame žmonių skambučių, jie praneša, o mes tvarkome“, – dėstė seniūnas.

Plyteles

2 Komentarai

  • Šitą skrybėlėtą „klojėją“ mačiau turguje bulves pardavinėjanti…

    • o ne tratavaro plytelas.

Rekomenduojame parsisiųsti:

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video